Onsdaaj

Hallooojsan, onsdag är det nu! Vaknade upp hos älsklingen imorse av att sara väckte mig, gud vad jag verkligen inte ville gå upp. Men var ju tvungen skulle sminka henne inför hennes fotografering i skolan. Dushade, klädde på mig o sminkade mig, sen drog jag till skolan. Kom tio min försent för jag var bara tvungen att ligga kvar några minuter med bebisen innan jag gick hemmifrån. Sen hade vi försäljning & service, ganska tråkigt men va väldigt enkelt faktist. Sedan var det lunch... Kl: 13 kom mumsan. Nu vare dags för att lägga i en färg. Visste först inte vad vi skulle göra men tillslut bestämde vi oss för att slutresultatet skulle bli mörkblondt. Jag blandade färgen och la sedan i den i håret. Hon satt med färgen i 25 min sedan var det dags att skölja ur. När vi hade torkat det var det ganska så grönt i topparna. Så blir det bara för att de blonda slingor som fanns innan lyser igenom den bruna färgen vilket gör att det ser grönt ut. Det var en toning föressten, inte färg. Det är faktist en stor skillnad. Toning sitter bara ett par tvättar medans färg är permanent liksom. Så jag fick blöta ner håret igen och lägga i en färgbomb. Ah det är precis som det låter. En bomb med färg som tog bort det gröna.
 
syrran före & efter bilder.

 
 
Sen var jag bara tvungen att lägga in några bilder på Jessie som färgade håret vinrött. Innan var hon ljusbrun typ.
            det blev ju faktist riktigt fint!

Sedan när allt var det dags att åka hem. Precis då ringde mamma och sa att vi behöver köpa en tårta. Och det var ju alldeles perfekt eftersom vi precis då gick förbi bageriet. Så jag o mumsan köpte en tårta, kanelring (eller va det nu heter) och sedan en lite påse med små kakor, allt blev 199:- exakt. Sedan gjorde vi Malin följe till gullmars och tog där bussen hem.
Jag lagade middagen, ganska enkelt men väldigt gott, hihi mumsigt. Kanske inte ser så gott ut, men det var det och mättande också! ;) Här kommer lite bilder från när ja lagade maten o slutresultatet.

        

Nu sitter jag här och slappar lite efter middagen, och om en 20 minuter kommer våra gäster. Eftersom Tompa fyllde 40 år i torsdags så ska vi ha lite fika. Och äta allt gott som ja o mimmi handlade i mitt plugg.
Det blir väl mormor o morfar, moster sussi o lena plus barn. Sen tror ja några bekanta till morsan o Tompa skulle komma också. Så det blir ett par stycken. Men det e nått som verkligen saknas.... älsklingen! :( fan han är på arlanda med sin mamma och hämtar sin styvppappa där, Greg heter han. Kommer hem från Sydafrika, han kommer ju ursprungligen därifrån men har flyttat hit nu och e gift med Aleena ( kevins mamma). Så han kommer sova hemma hos sig ikväll. Men jag ringer väl han snart, för inte kommer ja klara mig tills imorrn!
Här är också lite bilder på mig o bäbisen från igår när vi var lite uttråkade o väntade på Jens. HAHA!

                                                        

jaja, men nu ska vi fika för nu kommer folket. Kanske bloggar lite mera sen om ja har nå mer o skriva.


peace, love, sex and carots to everyone :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0