Onsdag

Hällo, vaknade kl 8 imorse av att mamma väckte mig som vanligt. Gick upp och klädde på mig o sminkade mig.
Min mamma åkte med till skolan idag, klippte henne. Det blev jättebra. Onsdagar brukar vara en heldag av bara kunder, ganska skönt faktist. När jag var klar med mamma gick jag och Jessie o käkade lunch, de va äcklig korvstroganoff. Asså fattar inte, men vi har fan nästan alltid äcklig skolmat... Sen gick vi tillbaka till salongen o Jessie färgade mitt hår. Eftersom det vart så himla rött förut. Blev lite mörkade än jag trodde, men blev nöjd.

Det här blev resultatet


Sedan när det var klart tog jag tuben till slussen, där jag gick in på den nya Gina tricot som precis öppnat, o gud va fina kläder. Ska verkligen handla där när månadspengen kommer nästa vecka! =)

Sen gick jag hem till Nora, där jag väntade på att få åka till stan, men det blev inget. Dem hann inte, o.s.v lite tråkigt för jag behöver verkligen köpa nya skor... men vet fan inte vart jag ska gå. Men får gå och kolla lite imorrn, när jag ska till salongen. När jag åkte från Nora o Liisi, gick jag av i hornstull o solad 20 min. Haha, jag somnade. skönt.

På vägen hem köpte jag en godispåse. När ja kom hem hade lillesyrran köpt pizza till mig, och medans jag åt gick hon och hyrde en film. Så det blev en rikitigt tjockiskväll, men de e mysigt ibland. Hon hyrde "Säg att du älskar mig". Har sätt den förut, tycker inte den e så jättebra, ganska tråkig. Men det e ju sånt som händer liksom.
Så såg min tjockiskväll ut.

image42   image43

haha, MUMS!

Men nu hinner jag inte skriva mer, ska nämligen åka hem till kevin o mysa vidare där. Skriver nog imorrn :P

HARE BRA, TJA!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0