Skönt me lörda

Vaknade rundt halv tolv imorse av att mamma ropade att de va frukost. Ja och älsklingen klev upp och gick ner till köket. Där vara hela bordet fyllt med en massssa god mat. Nybakat bröd, melon, ägg, bacon m.m mums va gott det var. Fast sen var vi tvungna att ta heeela disken och det var mycket... Nu ska jag iväg till söder, har fått världens roligaste uppdrag av kevins pappa. Ska nämligen få sminka ett band inför deras skiva. Fy fan va kul, e skitnervös. Ska vara där kl. 14:00 men kommer komma lite sent :S jaja, men de e lungt sa jens! Har inge planerat inför kvällen än, men tror ja ska vara med pojken.. Ska försöka ta några kort medans jag jobbar, för det e ju kul att ha. Ska väl iväg o sola sen också får se. Känns skitjobbigt att vara iväg från älsklingen fan. Nu när jag ska till salongen så ska han hem ett tag...det kommer kännas som en evighet. De blir ju så när man är med varandra dygnet rundt. Oh gud va jag älskar min pojkvän. Hade så himla mysigt igår också. Vi låg och kollade på tre filmer ( eller okej kevin gjorde, jag sov) haha gick och la oss vid halv fyra. VI hyrde "Hata Göteborg", "Epic Movie" och "The Gardian". Dem två första va skitdåliga, fast jag sov ju lite också så missade väl en del. Och den sista hann jag inte se.Men den var tydligen skitbra.

image8



Vi hade inge gott att äta så jag ställde mig och bakade chokladbollar, dem blev väldigt kladdiga men också väldigt goda... tog en liten bild på dem också...

image9

Det var jättemysigt att få vara hemma och bara mysa med älsklingen. Det är nog det bästa som finns.Sen tog vi en jätterolig bild, var bara tvungen att lägga in den. Ser ju fan ut som om jag tugga av kevins haka, haha!


ska dra nu, hare bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0