Sundaay

Hellu, nu sitter jag här helt nyvaken. Tänkte bara berätta lite om gårdagen. Det gick så jävla bra, det började med att jag kom till salongen och fick hälsa på alla killarna i bandet. Sen gick jag och sångaren till Face där vi köpte en concealer, foundationpowder och en pensel. Det lilla gick på 700 kr. Ajja bandet betalade så... =)
Sen gick vi tillbaka till salongen där jag fick lägga på sminket på killarna. Det var jättekul och blev faktist riktigt bra. Till och med fotografen sa att det var perfekt ljus och så. När alla var klara började vi promenera mot medis, och på vägen tog vi en massa bilder. När vi väl kom fram dit vi skulle så var vi på Scandic hotell i medborgarplatsen. Där fick vi gå in i baren, alltså hotellets restaurang typ. Där vi tog en massa foton. Jag stod mest och kollade på men fick lägga på lite nytt smink då och då så att det hela tiden såg bra ut. När vi var klara där fick vi åka upp på 7 våningen där vi fotade ganska mycket i en korridor. Sen va vi klara där. Då började vi gå mot Skanstull, tills vi stannade. Då stod vi utanför Metropolitan. En jättemysig bar, (fan att man inte e 18 eller va fan de var för åldersgräns) där man kunde äta och dricka. Där tog vi skithäftiga bilder upp i en hörna. Det var liksom röd bakrund med glitter på typ. Så satt dem där i sofforna och bara chillade liksom. Stod massa ölglas på bordet, sen krossade dem glas som de la upp på bordet. Skitcoolt såg det ut. Sen när dem var klara där gick vi ned på toaletten, haha lite kul men det blev nog en del bra bilder där också. När vi var helt klara så var väl klockan rundt 18.30 nånting, då var jag skittrött asså. Managern var så nöjd så att han ville bjuda alla på mat, och gud va perfekt jag som var så jävla hungrig. När det var klart, så var klockan halv åtta eller nått, då hade vi hållt på i 5-6 timmar. Men kul var det. Kim som var bandets manager var skitnöjd med mitt arbete och trodde absolut inte att detta var min första gång utan att jag var utbildad. KUUUUL :)
Sedan drog jag iallafall hem till Nora, där jag bara sminkade mig lite och bytte om sedan rusade jag iväg till tunnelbanan, fan jag vart skitsvettig. Åkte till gullmarsplan där jag mötte Sara. Sedan vart vi hämtade av Kevin och hans mamma Aleena. Sedan drog vi till heron för att se en film. Vi kom dit vid nio, lite sent ute. Men det fanns tre filmer som inte börjat än och jag lovar vi valde den sämsta. Fan va dålig den var, vi såg " Bristande bevis". Absolut inte värd att se på bio, men kanske om man hyrt den på film, men men nu har vi sätt den. Och sanningen är att jag faktist somnade lite i slutet så jag vet faktist inte vad som hände haha, typiskt mig!


image11

Iallafall sen så fick ja o kevvan skjuts hem till mig, jag gick typ o la mig direkt. Va så jävla trött asså. Skitmysigt att somna, sen att älsklingen kom en liten stund efter och kramades med mig, han pussade mig på hela kroppen. Hihi de va jättemysigt sen sa vi god natt och somnade. OH vad jag älskar min underbara pojkvän.

Idag är det söndag, och jag ska städa. Kanske drar och solar sen eftersom jag inte hann det igår. Sen kunde jag inte ta några bilder igår för jag hann typ aldrig. Men jag kommer iallafall få stå med på deras skiva när den kommer ut som make-up aritst. JIPPPIIII
Nu ska ja krypa ner hos älsklingen och kramas lite. Hörs kanske senare tjohej :)

Kommentarer
Postat av: maria

låter som en skitkul grej :) bra jobbat ;)

2007-10-07 @ 16:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0