Torsdag

Hallojsan, redan torsdag. Helg imorrn ju, gud va skönt! Har faktist inga planer inför helgen men nått skoj hittar jag väl på. Skulle egentligen gå åkt till salongen idag, men jag hade verkligen ingen lust. Eftersom jag inte har så mycket att göra, så känns det lite slöseri på tid att stå där i 8 timmar utan att göra nånting. Så vill hellre vara produktiv och lära mig nått under dem timmarna istället bara för att typ få sopa, tvätta handdukar, tvätta hår och svara i telefonen... så ska nog byta salong, måste bara hitta en som e ledig och tar emot praktikanter!
Nu är jag hemma, har precis ätit frukost som mamma lagat. Hon är också hemma idag, hon ska till tandläkaren med min lillesyrra sen. Stackars lillasyster som ska dra ut en eller två tänder :(
Sen när dem gjort det, ska jag åka in till stan med mamma. Ska försöka hitta några skor och sen måste jag handla nått tills imorrn, för då har vi skolfoto! Ska gå upp o kolla lite film, sen ska jag försöka komma ut och springa lite. Kanske solar en kortis också. Älsklingen är och studerar i kungens kurva med sin kompis Simon. Dem är väl klara vid klockan 6 ikväll antar jag. Får se om jag kommer sova själv, eftersom kevin kanske sover hos Simon. Eller om ja kanske drar till Nora, e lite osäker om det kommer gå. Men hoppas på det, skulle vara mysigt.
Men nu ska jag kolla lite film, PUSSHEJ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0