Dag med mamsen

Hallo folket, nu är jag hemma igen efter en heldag på stan med mamma och senare på dagen med Lisa. Hann inte lägga in någon bild på mammas hår, hann inte heller ta någon bild. Men det är inte klart, så väntar lite med de tills allt är klart. 
Vi åkte in till hötorget och käkade på Taco bar, har blivit allt mer vanligt på sista tiden för mig. Brukar annars nästan aldrig äta ute så mycket som denna månad. Men lite ska man unna sig när det är sommarlov och lönetider. 

Efter att ha fått i sig lite mat vandrade vi runt i olika butiker, mamma hittade en supersöt stickad kofta, jag med fast köpte den inte. Men undrar om jag ångrar mig nu? Nä måste rensa garderoben nu innan jag handlar mer som säkert bara kommer bli hängandes. Hmm, funderar på en lite klädförsäljning här i bloggen? låter det intressant? släng gärna in en kommentar vid intresse.

När vi var nöjda med shoppingen blev det en kort fika på nått fik vid gallerian. Sedan såg vi filmen "Love Guru". Den va ganska rolig faktiskt, men en sak som jag kommit fram till är, att när man betalar för att gå på bio, borde man se en mer actionfylld film, där det ska vara bra ljud och så. Istället för en t.ex komedi, som man lika gärna kan hyra film och se hemma liksom. 

Dessa saker fick JAG med mig hem idag, 

bodylotin, raklödder, rakhyvlar och bomullpads.


tjockare leggins, strumpor och en superhärlig typ "halsvärmare" hahaha


Detta köpte jag inte, men tog med mig från mamsen. Sist dem var på landet gjorde dem egen saft, eftersom vi har massa bärbuskar där. Inte lika mycket socker som dem man köper i butik. Ska bli gott att testa...
Flaskan har såklart ingenting med innehållet att göra!



(den smakade gott, inte så himla mycket socker. De e bra!)





Kommentarer
Postat av: melina

vilken av dom menar du? :)

2008-08-23 @ 01:28:49
URL: http://milinah.blogg.se/
Postat av: Sussi

Syns ingen saft flaska....

2008-08-23 @ 19:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0