Work all day

Hey babes, kul att antalet besökare ökar lite var dag. Känns tråkigt bara att inte veta vilka ni är. Så snälla ni som vågar yttra er, kan väl ta och berätta lite kort om er, era intressen eller lämna länk till er blogg som jag senare kan kika in på. 
Sitter såklart hemma hos mamsen, för det strular hemma fortfarande. Började jobba vid elva imorse och jobbade fram tills stängning. Idag var det kul att jobba lite igen, men att jobba varje dag hade jag nog aldrig orkat. 

Inatt hände en fruktansvärd sak, orkar inte gå in på detaljer. Men det startade med tjaffs ute på gatan, sedan fortsatte de inne på gården, där också fler killar kom ut. Det slutade med att tre killar hoppar på en fjärde, dem misshandlar honom grovt. Jag blev chockad, eftersom jag inte är van att se sådant, kanske inte alla andra heller men jag blev rädd. Ringde såklart polisen, dem kom dit tid och grep "gärningsmännen", hoppas verkligen att dem åker dit för detta. Poliserna kom också upp till oss vid fyra tiden och "förhörde" oss, eftersom vi såg i princip allt. Killen fick åka in till SÖSi ambulans, som tur var. Undrar vad som hade hänt om vi inte ringt, hade dem fortsatt slå honom? eller hade dem lämnat honom där ute? Usch så hemskt. Tråkigt att vi lever i en sådan otrygg värld.

Jaja, slutpratat om dåliga nyheter nu. Imorrn ska jag till högdalens VC för att ta blodprov. USCH! Hatar att ta blodprov, eller ah nålar överhuvudtaget. Har redan ont magen liksom...

Nu tänkte jag koka lite te och göra ost-knäcke-mackor! syns snart igen =)


                                          Foto©: jag, tagen i spanien 2007  




Kommentarer
Postat av: Nathalie

hittade din blogg genom någon annans ;) roligt o läsa..

2008-08-12 @ 20:53:17
URL: http://knolli.blogg.se/
Postat av: Martin

tja vi var i visby vecka 29 jag har skrivit om vår galna party vecka påmin blogg, dom finns längs ner på min blogg. läs och skriv vad du tycker, det är första gången jag skriver blogg, började för 2 veckor sen. jag har läst lite av den, du är grym .absolut den bästa jag har läst hihi kram på dig

2008-08-12 @ 21:31:19
Postat av: Sussi

Ville bara titta in å säga hej :)

Kram på dig, hoppas de gick bra med naglarna.

Bra jobbat tjejen att du våga ingripa.

Vi vanliga svenssons vågar ofta inte "lägga näsan i blöt".



Kram!!

2008-08-13 @ 00:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0