3:e advent

Hej hej, hur mår ni idag då? Jag mår väl bra antar jag. Har som sagt mycket att göra och därför blir de inte så mycket bloggande. Känner mig dock lite nere för tillfället, kan inte riktigt sätta fingret på vad men nånting är det. Imorrn är det skola igen, men känns skönt att lovet börjar på fredag, för fyra dagar går grymt fort. 

Idag är det tredje advent och jag och T hade bestämt oss för att köpa vår julgran idag, men de blev inte av. Så hoppas på att få det gjort imorrn eller ah tisdag kanske. Familjen är iväg på lite aktiviteter så är ensam här hemma nu, kan vara otroligt skönt ibland, de där med ensamtid är OTROLIGT viktigt. Iallafall för mig...

Bara att pyssla om sig själv, ta ett bad, fixa naglarna, ögonbrynen o.s.v Ta en varm kopp te och lägga sig framför tv:n i ett stort gosigt duntäcke, eller är jag ensam om det kanske? haha nej de tror jag verkligen inte.

Nä nu ska jag göra de jag skrev ovan, men ikväll så LOVAR jag att bilderna från visningen kommer upp här i bloggen, för de vill ni väl se?:D

Ha en mysig tredje advent allesammans!<3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0