4:e Advent


bild lånad från google

Go kväll på er alla, kom rätt så nyligen hem från jobbet och är fasiken helt slut nu. Gårdagen vart lyckad, vi var ute i god tid och slapp sena nätter. Var ända ute i VH, två söta tjejer som fyllt år hade en liten födelsedags fest. Jag åkte dit med norisen, kenza och Nadia. Vi hade det naajs, virre?

Dock så stannade vi inte sålänge, utan drog runt tolvtiden, både jag och norisen skulle jobba idag så kunde inte va ute hela natten. Dumma som vi är missade vi tåget, haha vi satt liksom precis brevid perrongen, nä jag vet inte hur vi lyckades. Men kom hem runt tvåtiden och somnade på bums. Men var ändå otroligt trött imorse, och ville bara ligga kvar i noras säng och sooova hela dagen. Haha den är otroligt skön asså!

Har jobbat hela dagen, som tur var det sjukt dött. Savannah var också där idag med mig och provjobbade, hon kommer antagligen börja jobba hos oss efter nyår. 

Nu är det bara 3 dagar kvar till jul, och jag har fortfarande inte köpt någon julklapp. Men ska ta en sväng in till stan imorrn, blir inte så mkt klappar i år, vilket känns skönt. Öppnar dock på jobbet imorrn, men jobbar bara fram till två så åker väl till stan, eller om jag inte orkar allt kaos blir det väl farsta kanske. 

Har precis laddat in bilderna på datorn, dem kommer alldeles strax upp i bloggen, heeejj sålänge! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0