Julafton och det SNÖAR

God dag allesammans, och God Jul på er alla. Då var det julafton, har precis tagit mig en lååång dusch. Var uppe runt tio tiden imorse, åt lite risgrynsgröt, julvört och drack julmust, hihi perfekt frukost. 

Jag, mumsan och tompa var upp i centrum och solade 15 min var. Så nu är vi bruna och fräscha. Dagen börjar med att vi kommer ta en taxi hem till vår mormor, där vi kommer se kalle anka, äta mat. Sen är det dags för mig att gå över till min kära farmor och den släkten. Jag har ju liksom två eller ja nästan tre släkter. Men som tur är bor farmor endast 5 minuter ifrån mormor. 

Kan ni fatta att de faktiskt snöar, helt otroligt tycker jag. Måste nog va fler än jag som beställt snö tills idag. Haha hoppas verkligen det kommer mer så vi har ett heltäckt land ikväll, skulle vara så himla perfekt. 

Hoppas ni alla får en underbar julafton så ses vi nog igen imorrn. KRAM PÅ ER ALLA!<3



Kommentarer
Postat av: Emelie Talvis - e t a l v i s ♦

god jul :)

2008-12-24 @ 13:43:14
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Leonita & Egzona

Hoppas du får en god jul! :D

2008-12-24 @ 19:01:21
URL: http://leonitaegzona.blogg.se/
Postat av: linn

God jul :)

2008-12-24 @ 19:54:04
URL: http://linnmorin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0