Mundaj

Hallå där, allt bra med? Jag vet att ni finns där, ser er...men hör inget från er. Haha kanske har att göra med att det jag bloggar om är tråkigt, men nu när det ändå är ett par läsare borde ni kommunicera lite mer, det blir så himla mycket roligare då. Kanske dags för mig att ha en tävling snart, nu sådär lagom inför jul, eller vad säger ni? :D

Idag har jag varit duktig flicka, vart i skolan hela dagen och jobbat fullt ut på båda lektionerna. Eftersom jag misskött mig lite när det gäller skolan, så känner man sig genast så bra när man sköter det. Och ska fortsätta göra det nu, för min egen skull. För inte vill man gå ut med en massa IG:n i sommar, då jag tar studenten. (guud så jag längtar!) 

Hade också ett litet försenat "utvecklingsamtal" med min handledare, eftersom jag misskött mig och varit bortrest i tre veckor låg jag efter en del, men det var bra att se hur jag låg till, ändrade min inställningen lite så nu tänker jag verkligen skärpa till mig och jobba ikapp allt nu innan jul. Två veckor har jag på mig innan vi slutar. Så det kommer bli en del plugg framöver.

Vid sju ska jag på schemamöte, så måste sätta mig och plocka ut de dagar jag kan jobba redan nu, så det blir lättare väl där. När jag kommer hem från mötet tänkte jag ladda upp lite bilder från visningen, eller vad säger ni?

Kram sålänge <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0