Nästan MVG

Hallo i stugan, allt bra med er? Själa mår jag bra, bättre än på länge. Och är lite stolt över mig själv. Vet inte vilken dag det var men bestämde mig för att skärpa till mig i skolan och känner genast att de går mycket bättre. Har vart på varenda lektion nu dem senaste två veckorna, gjort allt som ska göras och får dessutom bra betyg på min arbeten. Imorse klippte jag först en damklippning på docka som jag fick VG på och efter lunchen rullade jag permanent på docka som nästan blev ett MVG, fan asså. Det var bara ett litet pyttefel som jag missade på men fick iallafall VG+. Så det är bara att träna vidare, för jag ska ha mina mvg:n haha!

De va lite myspys i skolan idag då vi hade julbord istället för vanlig äcklig skolmat. Korv, köttbullar, skinka, jansons frestelse och allt det där. Efterrätt blev ris a la malta, pepparkakor och en jädrans massa knäck. Haha jag och norisen gamade i oss, har fortfarande ont i magen. Och för att göra det hela lite bättre för min lilla mage smällde jag i mig två lussebullar när jag slutat. MUMS! haha

Var inne en snabbis på ringen med norisen, bytte min nya BH utan band plus att vi kollade på lite nyårsklänningar. Japp, snart är det ju dags. Vad ska ni ha på er under jul/nyår?

Efter det tog jag mig bort mot skärholmen, mer exakt heron city. Åt lite thaiwook med mamsen och gick sedan till Thomas office för att fixa lite grejer. Och skönt var det...äntligen är jag på igen och nu jädrans ska saker och ting bli bättre! Det kommer bli tufft, men med hjälp av familjen kommer jag klara det.

Imorrn är jag ledig, har lite småsaker att fixa. Men vi hörs imorn, garanterat! :D <3 pussen



GORGEOUS!!!! haha



Kommentarer
Postat av: Jossan

söt bild på dig gullet :)

2008-12-17 @ 14:54:21
URL: http://monamourr.blogg.se/
Postat av: linda

tränning ger färdighet säger vår frisörlärare ;)

Själv har jag faktiskt en hel del bra betyg i frisörkurserna vi har. ;)

2009-01-09 @ 19:27:48
URL: http://liiiiindaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0