YES MAN!

Hallå i stugan, allt bra med er? Själv mår jag super, lite små stressad bara. Igår blev det bio efter fotografering som gick sådär lagom bra. Berättar mer om den imorrn. Det var jag, Mickis och norisen som gick på nio bion, och fy faaaan vilken bra film. Där fick vi oss alla många goa skratt, filmen var KLOCKREN! Och för er som inte sätt, rekommenderar jag den verkligen. Jim Carrey är en otroligt bra skådespelare och gör det hela så himla bra. 

Orkade inte åka hem så sov över hos Nora. Vi gick och la oss princip på en gång, var supertrötta plus att vi både skulle upp tidigt idag. Var hemma runt elva, men drog ut lite på tiden då jag stannade på cafét ett litet tag, det har nämligen varit inbrott IGEN, tydligen för 3:e gången. Inget blev dock stulet så det var ju tur, men krossat glas och sånt skit. Tråkigt att de finns människor som inte har annat för sig alltså.
 
Idag var vi och köpte får första riktiga gran, en kungsgran dessutom. Har också pyntat den, jag och lillasyster, laddar upp en bild alldeles strax. Ska först klippa Tompa :D kram sålänge 



Så, tillbaka...nu har jag klippt tompa och fått i mig lite mat. Såhär fin blev vår julgran...




också resultatet..




Kommentarer
Postat av: Louise

vilken julstämning!

hoppas allt är bra med dig :)



förlåt om jag frågar detta också, men varför är noras blogg lösenordsskyddad? :(



kramar

2008-12-21 @ 17:54:25
Postat av: Alexandra

javisst! :) hon har slutat blogga! ;)

2008-12-21 @ 18:37:13
URL: http://huumlaan.blogg.se/
Postat av: Lisa

Var har du köpt din adidas dress? den var skitsnygg :D

2008-12-22 @ 19:13:39
URL: http://iamtheafterparty.blogg.se/
Postat av: Kamilla

OMG vad het adidas dress !!! var har du köpt den? :D

2008-12-29 @ 19:04:17
URL: http://kamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0