HELT JÄVLA OTROLIGT!

....så då kommer den lilla sjuka händelsen som skedde för ungefär 44 minuter sedan.
Jag är så sjukt glad, asså ni fattar inte HUR jävla länge jag längtat efter detta... okej vissa gör väl en sådan här sak flera gånger om året, men vi är inte riktigt så rika...eller ah whatever...antar att ni nu vill veta VAD det är hahah...

Samtalet kom från våran 12-åriga kompis, egentligen är det väl en liten längre historia. Men det är en familj, dem som bor ute i södertälje...som bor skitlyxigt! Iallafall, Mimmi känner Emma och dem är typ bästa kompisar. Emma berättade att de bokat en utomlandsresa till egypten för typ två dagar sen...sen ringde Maria idag och berättade för mamma att hittat fler platser under samma period som när dem skulle åka... Mamma gick ned till datorn och vi fortsatte kolla på filmen... Sen kommer hon upp och berättar, skitglad liksom. Vi går ner kollar på bilder, och priser. Det är SJUKT billigt, kollar lite till...sen PANGBOM, så hade vi bokat. Haha det är verkligen sjukt, helt oväntat liksom. Så den 23 april åker vi till Egypten i TVÅ veckor.....så jävla kul. Den andra familjen, alltså Runow ska bara vara där åtta dagar, så vi kommer åka ned en vecka innan sedan kommer dem. Och det bästa av allt är att älsklingen  ska med, fy fan vad jag längtar. Har liksom aldrig varit i ett tropiskt land med han, asså semester liksom. Och fy fan vilket fint hotell, så HIMLA MYSIGT! Man kan rida på kameler, och shit vad saker man kan göra...
Asså tur-och retur, hotell, frukost och massa annat för fem personer i två veckor gick på 36000 ungefär, det är fan helt sjukt ju. Oh fy fan vad glad jag är.... snacka om att vi ska så jävla kul. Vi kommer vara 9 pers sammanlagt. Vi har däremot inte bokat för Tomas, eftersom han kan ha svårt att te ledigt från jobbet, men OM han nu kan det...kan han ju ta en sista-minuten biljett eller nått..jag menar det är MYCKET enklare att fixa för EN person istället för FEM liksom.

Här är lite bilder på hotellet vi kommer bo på...


image18

Hotellet by night... utsidan typ...

image19

utsikt från hotellrummet...

image17

Hotellet ligger liksom precis vid stranden...

image16

Poolen...

image14

image15

Ahhh...jag är fan helt mållös...ska bli sååå jävla kul...haha jag lovar att jag kommer räkna ner dagarna...haha
jaja, nu ska ja fixa lite smått sen lägga mig...har sovmorgon till halv elva imorrn...älsklingen sover hos Sofia (faster) ikväll med sin pappa. Dem drog vid ungefär halv åtta tiden, Sofia fyller år idag så därför.
Imorrn har vi ingen bild, så kommer skita i gympan imorrn...men i ett gott syfte. Ska nämligen hoppa in på ett dagis i dalen istället för min kompis som ska göra en jätteviktigt grej..

Bloggar imorrn, PUSSINUSS!


Kommentarer
Postat av: *Emma*

Åhh , Det ska bli så jävla kul :D

2008-02-03 @ 22:34:20
URL: http://Kramgoo.blogg.se
Postat av: maria .- egyyyypten 08 !!!

ååååh vad jag längtarrr! fattta när allla vi är där : haha tänk såhääär : kevin har adam, jag har dig, mimmi har emmaoch linda, och mamma har eva !!!!!!!
hahah kanske inte rikitg så, men du förståååår, ååååh vad jag längtar hihihihi.
och hotellet är så himla fint :O
och tänk vad brun man blir, det är liksom 32 grader, I SKUGGAN när vi är där :O:O,
ååååååååh,
haha
näää nu blir jag helt skakig,
men tänk vad mysigt när vi alla går ut och äter på kvällarna tillsammans, och går ner till stranden och går i alla affärerna :D :D
haha näääe nu håller jag på och bli lite galen här, men vi pratar mer senare... pusssiiiis

2008-02-03 @ 23:33:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0