Back from the boat trip

Hallo allesammans. Då var vi tillbaka från våran lilla båtresa. Vi kom väl hem vid halv fyra tiden efter att ha blivit hämtade av Kate vid hamnen. Somnade i soffan direkt när jag kom hem. Fick inte mycket sömn inatt inte.
Vi klev väl på båten igår precis vid sex, då gick vi först till våran hytt. Det roliga som vi märkte var att det var väldigt nära den hytt vi bott i förut. Asså sist vi avr på kryssning, fan kan det ha vart mars tror jag. Hade lite små kärleksbråk i början men det löste sig fort och killarna drog iväg. Jag och Norisen sminkade och gjorde oss iordning. Det fick bli en räksmörgås som "middag" haha. Vi tog en titt in på Tax Free och tur som han hade lyckades Kamil handla. Köpte lite godsaker, som i slutändan inte var så bra kanske. Vi sjöng iallafall karoke, med låten Y.M.C.A. Haha fy fan va sämst vi måste ha vart, ingen kunde texten utan alla kunde bara självaste refrengen. Ja menar den kan väl alla? ahah Ajja men det kändes kul, har aldrig tidigare vågat. Klockan gick och vi sprang runt på båten satt en del på rummet. Vid två-tre tiden spårade det väl kanske ut lite. Nora lyckades klämma tre av sina fingrar i dörren, vilket måste ha gjort fruktansvärt ont. Det vart lite tjaffs, ett antal onödiga kommentarer. Vilket jag tycker är jävligt tråkigt. Men jag menar alla vet att alkohol i slutändan inte alltid gör än så glad, utan mer irreterad och kanske våldsam. Fan vet jag, det e väl från person till person. Anyway så slutade det med att Nora & Kamelen bytte hytt och att Kevin och Sebbe stannade i våran hytt. Jag sov hos morsan. Somnade väl runt halv sex tiden på morgonen. Tror jag var upp vid elva halv tolv. Sen gick vi alla och åt lunchbuffén, som faktist är ganska så vidrig. Fast vi satt inte alla tillsammans. Ajja skitsamma tycker det är jävligt tråkigt att det blev så här, men ibland krävs det en viss mognad hos en person för att det ska funka. Men alla kan inte sköta sig.
Ajja resan är nu över och om vi säger såhär, det som hände på båten stannar på båten! ahha fan va töntigt det låter. Ajja Kevin & Mumsan gick iväg och hyrde en film, minns fasiken inte vad den hette, men dålig var den. Sen åt dem andra pizza och jag en grekisk sallad. Nu ska jag väl ta och göra mig iordning och sedan hoppa i säng, är jävligt trött. Känner mig som en tung jävla säck. Haha!

Förutom allt dåliga som hade vi iallafall jävligt kul sålänge det varade! Imorrn är det skola igen, ny vecka och massa nya läxor. Det blir nog en del pluggande för mig... ajja god night då!



(bilderna kommer in imorrn, är FÖR trött för att hålla på att koppla in och ut massa jävla sladdar!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0