Dagens outfit

Tog lite egobilder idag, haha och eftersom jag fått efterfrågninga om att lägga ut mer bilder på mig själv så HERE YOU ARE! Tröjan köpte jag nyligen på gina tricot under rean. Jeansen är gamla kommer också från Gina tricot. Hade ett par stor silverörhängen också, men dem blir så jävla tunga i slutet av dagen så tog av mig dem förut!

image193


  image191image194

Så där har ni mig idag då. Gillar inte riktigt att lägga ut bilder på mig själv, känns alltid så konstigt!
Men man vänjer sig tror jag. Nu kom Tompa hem, så ska väl laga nån typ av middag nu antar jag. Vet faktist inte om älsklingen kommer hit sen eller om han kanske åker till södertälje, eller om kanske Nora kommer hit. Vi snackade om det, fast nu var planet lite försenat, sen måste dem ta arlanda express och sedan hem ...det blir nog rätt sent. Men har ju hela dagen imorrn på mig så det löser vi på nått sätt. Ajja bloggar mera sen. ♥







Kommentarer
Postat av: Anonym

skit snyggt ju! :D btw, jätte fin blogg!

2008-01-15 @ 16:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0