Fredag-lördag

Halloojsan, då var det dags för fredags-inlägget. Trots att det egentligen är lördag eftersom klockan nu är tio i ett. Har haft fullt upp hela dagen fram tills nu i princip. Jag och Malin klev upp imorse vid halv elva ungefär och färgade mitt hår på direkten. Det vart bra, ingen mega skillnad eftersom det var mest utväxten som färgades sen lite skillnad på längderna. När vi var klara med det åkte jag, Malin och Mumsan till min mammas jobb för att skriva ut våra CV:n. Mimmi åkte med för att stanna eftersom hon inte ville vara själv hemma och ja hon är fortfarande sjuk.
Det tog typ 10000 år att skriva ut det, så trodde nästan att det var ödet att vi inte skulle få det gjort. Haha men till slut funkade det, men det var ju nästan lite onödigt eftersom både jag och Malin är föööör fega. Haha vi åkte in till stan för att sedan gå runt på olika cafeén och lämna våra CV:n som ni förmodligen fattat vid det här laget, haha men iallafall så lämnade vi inga CV:n. Vi visste inte vad vi skulle säga...o.s.v
Malin drog hem och jag åkte till Nora för att hämta min abtronic. Noras pappa har nämligen beställt det. Så fick man en på köpet så jag köpte den av dem. Betalade halv summan. Har ännu inte provat den men kevin har.









Har faktist börjat tveka lite om det inte är farligt...eftersom det är ström man strålar in i musklerna liksom. Plus att eftersom jag piercat naveln kan jag inte sätta själva fästet där. Så då tänkte jag testa det lite mindre f'ästet, men då märker jag att den fattas. Jag ringde Nora och frågade om hon hade den, hon var osäker. Men tror den saknas så måste ringa dit imorrn så jag kan få den. Vid sjutiden åkte jag till skanstull och mötte älsklingen. Han och Anthony hade boxningsträning. Jag och kevin åkte till södertälje, där vi är nu. Vi är hos Kevins faster Sofia och henns man Glenn. Vi har käkat och bara myst hela kvällen. Sen har Sofiat fotat mig, tror vi tog ca 217 bilder eller nått. Hon ska också hjälpa mig att uppdatera och omdesigna hela bloggen. Så under en tid kommer den vara under ombyggnad. Ska testa lite olika grejer och sånt. Hoppas på att få bilderna snart också, hon är väldigt duktig. Ingen känd proffsfotograf men lätt grym. Skitkul känns det, och har sätt några av bilderna och dem blev ganska bra. Känns ju lite konstigt att se sig själv, men vi kommer att ta ännu mer bilder. Kanske blir av imorrn ute i naturen. Annars nån annan helg eller nått. Nu var jag inte så förberedd, trodde bara vi skulle ta det lungt. Nja nu ska jag försöka vara lite social. Bloggar nog mer imorrn, kramis GOD NATT! <3









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0