Fredag

God morning, idag ställde jag klockan på tio, men gick upp vid elva. Det var iallafall bättre är ett. haha
Har däremot jättesvårt att sova på kvällarna, tror jag somnade typ tjugo över två eller nått.
Läser faktist en skitbra bok, eller okej har inte läst typ på hela lovet då. Men läser när jag väl känner för det. Och den jag läser är en sann berättelse. Eller det är mamman själv som skriver den. Det är verkligen hemskt att få se hur folk blir behandlade i fängelse, VISST om man är skydlig men det var inte denna kvinna. Hon fälldes för mord på tre av sina barn, som egentligen dog i plötslig spädbarnsdöd. Svårt att förklara men den är sjukt bra.
Den heter "Mot alla odds"

image175



Jag läser väldigt sällan, men i skolan måste vi läsa ett visst antal böcker. Men börjar jag läsa en bok som är tråkig byter jag alltid bok. Men denna  rekommenderar jag verkligen.

Nä  nu vaknade älskling, ska nog göra lite frukost till oss båda nu. Sen förhoppningsvis ska jag dra och sola med Sara i hornstull...

Bloggar nog mera sen, SEE YAH! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0