Fredag

Heeeejsan, äntligen helg då haha har precis haft lov. Men men det är alltid skönt med helg. Det jag ser fram emot mest nu är morgondagen. Då ska vi på kryssning. Fan vad kul det ska bli. Det är jag, Kevin, Nora och Kamil som kommer åka. Sen ska min mamma med och lillesyrran. Har två biljetter kvar sen då. Men tror att dem tar med sig nån bekant. Kryssningen var den som jag vann för nån månad sen, så det blir ju gratis förutom maten då. Båten går vid sex imorrnkväll. Just nu är jag hemma hos Nora ska käka lite sen lunch. Slutade vid tolv ungefär. Va så jävla trött imorse asså, jag verkligen älskar att sova.Vilket är sjukt för förut hatade jag att sova...haha
Har ännu inget bestämt för kvällen. Kanske bara blir en mysfredag eftersom det blir typ "fest" imorrn då. Eller om vi går ut sen det vet jag inte. Hoppas iallafall att alla får en underbar helg. Bloggar kanske mera ikväll annars imorrn!

Puss hej leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0