Kenzas tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."



Tävla du med, det är verkligen SUPER enkelt!

Kommentarer
Postat av: Maria

hej, du har en underbar blogg som jag läser nästan varje dag. :) jag undrar bara en sak, hur du gjorde för att ändra färg på rubrikerna? jag menar att innan hade du rosa och nu svart... skulle du kunna skriva in det på blogghjälp? snälla, skulle vara jätte snällt. ha det jätte bra, kram!

2008-01-13 @ 20:54:08
Postat av: Danni

bra tips :)

2008-01-14 @ 23:09:38
URL: http://miumiu.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0