Måndag

God kväll kära läsare

Kanske lite sent för vissa nu, men har haft fullt upp i princip sedan jag kom hem. Har precis kommit ur dushen och lagt mig i min nybäddade säng. Mmm så mysigt. Det luktar så gott när man byter lakan..haha.
Försov mig imorse trots att jag börjar halv elva. Men klarade att bli nästan klar på 30 min. Kom bara 5 min sent så det var ju bra jobbat av mig. Tur att jag inte sket i första lektionen eftersom vi kollade på film. Vi kollar på film typ var tredje vecka eller nått på engelskan, det är nån engelsk serie som heter "Cutting it". Eftersom det är engelska är den utan text, vilket jag antar är själva poängen. Så hade jag missat detta avsnitt hade jag fattat noll på nästa.
På bilden satt vi hos våran typ fritidslärare Danne i kafeterian. Han bjöd oss på en smootie. Haha fan va kul vi hade. Så jävla sjuk han är asså... Sen hade vi idrott, och fy fan vad jag körde på. Tror aldrig jag svettats så mycket någosin som jag gjorde på denna lektion. Haha! Först hade vi en typ av hinderbana, skit jobbig. Först gjorde vi varje station i sextio sekunder, sen alla stationer i rad tre gånger. Snacka om att jag var slut, sen hade vi styrketräning. Brukar inte göra så mycket på dessa idrottslektioner, men idag kände jag mig fanimej stolt! hihi...
När jag kom hem åt vi middag, älsklingen drog nästan direkt när jag kom. Han skulle med sin mamma och fixa lite grejer så nu ligger jag här ensam. Men nog behövdes det, för jag har pluggat hela tiden fram till nu nästan. Och hade han vart här hade nog inte blivit lika mycket pluggande, eftersom jag då vart med han. Haha

Imorrn har vi prov i Samhällskunskap, typ om partier, lagar och sånt smått och gott! haha. Så TYPISKT mig att alltid göra allt typ dagen innan. Känner mig lite besviken på mig själv ibland, eftersom jag vet att jag kan bättre. Men men det är en sak jag måste förbättra hos mig själv. Småföretagande provet jag gjorde förra veckan fick jag iallafall G på. Så det var väl bra, men kunde lätt fått VG och MVG om jag verkligen ansträngt mig. För så svårt var det inte... Känner iallafall att jag har lite koll på olika partier och sånt nu då. Blir nog hem och plugga på direkten imorrn också. Har en del att göra innan fredag då de sätter höstens betyg!

Sen har jag märkt de sista dagarna att besökarna ökar sakta men säkert. Så därför vill jag välkomna alla nya läsare och hoppas ni får ut nånting av min ganska så "normala" blogg för tillfället. Men ska inom kort uppdateras.


Ajja nu är det väl dags att sova! God natt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0