Melodifestivalen

Idag berättade Kevins mamma att jag & kevin kommer att få följa med till melodifestivalen i år. Ett av henns bidrag är nämligen med. Det är ju så att Aleena är både artist och låtskrivare. Så när jag säger att hon har med ett bidrag i årets melodifestval menar jag inte att hon personligen ska sjunga utan nämligen Sanna Nielsen. Så det är hon som skrivit låten och sedan gett/sålt den till Sanna Nielsen. Aleena får ju då ett par biljetter till festivalen, så då bestämde hon sig för att vi ska få följa med. Jag är faktist jätteglad! Tycker det ska bli skitkul!!!! Hon har själv medverkat två gånger i melodifestivalen, först år 2003 med låten "Better belive it" sedan tror det var 2007, ja då sjönd hon med Stefan Andersson. Dem kallade sig då Andersso & Gibson med låten "Anything but you". Det uppträdandet tycker jag var jävligt bra, deras röster passade så himla bra ihop. Lägger in deras bidrag så ni hör hur det lät!


Det var ju meningen att jag skulle följt med då också, me av olika omständingheter blev det inte av. Men nu är det ett nytt år, det är fyra deltävlingar, vi kommer att få åka till västerås och se den andra deltävlingen.


 

Deltävling 2 - Västerås

Ola, Foto:SVTLasse Lindh, Foto:SVTThe Nicole, Foto:SVT

Ola             Lasse Lindh           The Nicole 

Alexander Schöld, Foto:SVTSanna Nielsen, Foto:SVTJohnson & Häggkvist

     Alexander Schöld         Sanna Nielsen          Johnson & Häggkvist

Andra Generationen, Foto:SVT Rongedal, Foto:SVT

  Rongedal               Andra Generationen



Vi kommer ha VIP-kort och sen får vi gå på efterfesten, snacka om att jag ser fram emot det. Kul att få åka iväg, plus att det är knappt tre veckor kvar. LÄNGTAR LÄNGTAR! Visst är väl inget STORT fan av "schlager" musik men haha fan kul att få sitta med DÄR och se allt live liksom. Plus att jag tycker det ska bli så himla kul att få åka iväg med älsklingen, fan kommer säkert få ett eget lyxigt hotell rum. HIHI! mysigt.

Jag vet att många tycker melodifestivalen bara ä löjligt, och jag kan faktist hålla med. Speciellt när alla oseriösa bidrag går vidare och så, men det finns några som satsar och verkligen är bra. Är stolt som har en pojkvän med en "känd" mamma. Hihi...hon är GRYM!!!!

Så den 16 februari flyger vi väl ner eller kanske upp ahaha till västerås. Då kommer det tas en jädrans massa bilder!

Hej sålänge...

Kommentarer
Postat av: Lia Florenz

svar, haha nej jag är inte fotograf xD :P

2008-01-21 @ 01:21:21
URL: http://FLORENNZ.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0