Onsdag

Hallojsan, idag har varit en himlans skön dag trots att morgonen började jobbigt. Försov mig först med en timma, haha vet jag är expert på det. Sen missade vi ena bussen och sedan den andra. Så vi gick till älvsjö, missade också där 163:an med kanske tre minuter. Men men kom bara 45 minuter försent. Ajja inte för att jag missade nått, men det dem tar ju ändå närvaron. Först på morgonen fönade jag bara en docka, det ingår i våran göra-lista denna termin, sen hade vi lunch. Efter lunchen kom Mimsan, och jag klippte henne. Vilket var skitbra eftersom det var min sista grej på höstens arbete, och betygen sätts på fredag! Det vart bra, ska färga hennes hår alldeles strax också. Det har en groteskt ful färg för tillfället, haha. Ne men massa utväxt och sånt fullt. Fast det blir bara toning, så hon ser först om hon passar i den färgen, eftersom jag tänkte färga det brunt. Hade tänkt fixa en grej, har nämligen fått ett mejl om en sak jag fått gratis, men kan inte nämna vad det är eftersom jag ska ge bort den. Och det kan hända att den personen läser min blogg, så inget får avslöjas. Det ända är att det krävs lite jobb med det, och jag har väldigt lite tid. Men får ta och göra det imorrn eftersom jag är ledig då!

Funderar på att kanske åka över till Sarisen sen, beror på hur länge hon dröjer med sina prylar. Blir det för sent skippar vi det då sover jag hemma. Älsklingen ska typ hem sen, fattar inte haha hans mamma ska hämta han vid ett..ajja right! hihi Fan va kul det är att kolla på gamla bilder, eller gamla och gamla men det väcker verkligen minnen. Hittade en fin på mig och K. Tänkte dela med mig av den nu. Föressten så har jag beslutat mig för att inte lägga ut bilderna kryssningen...orkar inte, och allvarligt var det inte många bra kort..haha
Kan ha lagt ut denna bild förut det vet jag inte, men tycker den ser så cool ut!


image202

Ajja nu är det färgdags med lillesyrran, kanske bloggar mera sen. Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0