Fredagen

Hejsan svejsan, som ni märker kommer det fortsätta att vara dåligt med uppdatering i bloggen en vecka eller två framåt. Men ska försöka blogga så mycket som möjligt. Idag är det sånt där mysigt väder då man bara ska ligga ute i solen och slappa. Fasiken vad jag längtar tillbaks till vårt gamla hus, med veranda, studsmatta och allt mys. 

Gårdagen var rätt lyckad, inget sånt där speciellt, men jag hade iallafall trevligt. Dagen började med att jag, Kevin och Nora drog ut och la oss i den enormt varma solen. Shit va det var varmt. Men vi gick ut utan vatten så blev fort jätteslöa och gick tillbaka hem, men bara för att hämta vatten. La oss ute på min gård nån timme till. 

Jag gjorde faktist en tunnel på kevin. haha (stolt)


älsklingen stylade

Sedan var det dags för våran första storhandling. Haha fan va skönt det kändes när vi var klara. Vi fick hjälp utav Thomas som hämtade oss, åkte med oss och skjutsade hem oss. Utan han hade det aldrig funkat. Vi har nog aldrig någonsin storhandlat i det hemmet, haha aldrig när jag vart med iallafall. Vi drog till nyöppnade Willys i Älvsjö. Det gick på under en timma tror jag.


Kvittot blev sjuuukt långt.

 


Lägger in festbilderna från igår sen...



.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0