Efter många timmar

Då var jag tillbaka och har äntligen hämtat min kamera. Tog många timmar innan jag bestämde mig för att pallra mig iväg till mammas jobb där paketet levererats. Solade också en snabbis på vägen hem. Svettas som en ..... ah vet inte vad men sjukt mycket. Så tänkte hoppa in i dushen nu.

Tråkigt nog fick man inte med någon SVENSK bok, kommer fan inte på vad det heter. GUD SÅ JOBBIGT! men ah iallafall där man läser alla instruktioner, ja juuuste så hette det. Instruktionsbok... så måste fixa det på nått sätt. Kommer sitta hela kvällen och lära känna min kamera så gott jag kan. Det lär ju ta ett tag innan man lärt sig allt, men då jävlar!

På lördag är det bröllop som gäller, Kevins faster Sofia ska gifta sig. Vi ska ut ända på Mörkö. Så redan imorrn efter mitt tandläkarbesök drar jag till södertälje till våra kära vänner. Ska ligga och steka på deras enorma veranda och bada i deras megastora pool. Oh vad jag ska njuta, men sover iallafall som sagt över där tills på lördag o.s.v

Men självfallet kommer jag blogga mer ikväll, imorrn och på lördag. Skulle bara berätta lite vad som händer! See ya later <3

Kommentarer
Postat av: jossan

Åh så roligt! Hoppas att bilderna blir bra, har du funderat på att ta några speciellt bilder? :)

2008-06-26 @ 17:40:19
URL: http://monamourr.blogg.se/
Postat av: jossan

nej jag har inga förslag till dig alls. vadå grattis

2008-06-26 @ 17:51:41
URL: http://monamourr.blogg.se/
Postat av: jossan

jo men du vet väl mycket väl att det är slut mellan oss?

2008-06-26 @ 17:54:17
URL: http://monamourr.blogg.se/
Postat av: Sussi

Manual heter de!!



Ladda ner den svenska versionen på nätet : )



Hoppas allt är bra med dig.

Kram

2008-06-26 @ 20:38:21
Postat av: rebecka

funkar kläderna? kommentera!! ;)

2008-06-26 @ 21:24:29
URL: http://signup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0