Gud va länge jag sov

Nu vaknade jag liksom, uscha mig.. haha hatar eller nä okej jag älskar att sova men gillar inte att sova till typ ett-två på dagarna då känns det som om hela dagen bara försvinner. Det är ju superfint väder idag igen, så tänkte dra nånstans där man kan bada och sola. Äta lite glass och bara njuta av dagen. Älsklingen är fortfarande krasslig och jag känner mig lite sådär småförkyld och seg i kroppen så vi tar nog det lungt iallfall. Nu ska vi äta lite frulle, ses sen =) kramis<3

Kommentarer
Postat av: Johanna

Ha en trevlig dag :)

2008-06-06 @ 18:27:32
Postat av: olivia

svar: Lät asbra det där! :DMen tar du betalt eller?

2008-06-06 @ 19:22:15
URL: http://bognar.devote.se
Postat av: elin E

BRAAAA BLOGG !

skitsnygg header

ha en bra sommar ! :)

2008-06-06 @ 20:50:41
Postat av: © Katta

Haha, jag kör igång en tävling när jag har tid, har haft fullt upp dom senaste dagarna, och det fortsätter.. Annars så finns det möjlighet att köpa då man får en riktig personlig och allt ändras som du vill ska ändras.



Ha en toppen dag!

2008-06-07 @ 11:35:28
URL: http://fakkors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0