Stor-städar

Heeelllu, tråkigt slut i matchen. Men men, tyvärr så förtjänade nog Spanien det där sista målet. Efter att matchen var slut kom kevin till mig, vi tog sedan sällskap hem till oss. När jag kom hem fick jag ett av mina ryck, och denna gång STÄDRYCK! haha, tycker det är så sjuuuukt smutsigt överallt, och speciellt i vårt sovrum. Har väl kommit halvvägs nu, men är jättetaggad nu så tänker fortsätta hela natten. Haha nä men lika bra att köra på när man känner för det. 

Bloggar mer sen, Love <3


en sådär halvflummig bild som kevin tog på mig efter att ha tryckt upp en maskros i min näsa.



(kl: 01:24)

Gud va skönt det ska bli att krypa ner i min nybäddade säng, nydushad och allt. Har vädrat ur ett par timmar nu, dammsugit, skakat alla täcken + kuddar. Så nu känns allt friskt och skönt. Doftar underbart gott, hihi. Nej men älskar verkligen när allt känns rent och fräsht. Men nu ska jag sova, är superduper trött. Så see you tomorrow =)

natti natti




Kommentarer
Postat av: Svedling

tja tja.. ja undrade bara hur du fick tag på min blogg.. ja e ganska ny ?? =)

2008-06-15 @ 01:11:13
Postat av: Jakob

Jag ska till Thailand :) Fin blogg förresten!

2008-06-15 @ 11:03:54
URL: http://jakobskoldberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0