Fortsätter att snöa?

God morgon, ja som hade hoppats på lite fint väder idag men nej nej...det snöar ännu MER! jag menar HALLÅ? det är ju april snart, det är liksom påsk till helgen. Inte brukar det väl vara snö då? Ajja tur som jag har ska vi till egypten mindre än en månad, hihi längtar verkligen!!!!

Känns skönt att känna att påsklovet börjat nu...man känner sig så avslappnad på nått sätt. Ska nog gå och ringa nora alldeles strax, sen ska jag nog dra och sola en kvart eller nått. Måste ju börja förbereda kroppen för ännu mer sol om några veckor! HA!
Ska inte vara hos tandläkaren förrän ett så har ett litet tag på mig att sega runt eller om jag kanske väljer att åka till Nora och vara där tills klockan blir ett! Jaja vi får se, börjar faktist känna mig lite nervös för intervjuven, TROTS att jag fått det förut och fick jobbet...haha för jag jobbar fortfarande på Pizza Hut.

Det var meningen att jag skulle färga en kompis hår idag, men ändrar nog det till morgondagen eftersom jag verkligen behöver träffa min pojkvän idag...i miss him<3

Har precis mumsat i mig lite frukost, känns alltid roligare att äta frukost när man handlat dagen innan... får man precis det man vill ha, hehehe!


Have a happy day,




Kommentarer
Postat av: Dennis

Här har snön slutat att falla, vilket är skönt... :)

Söt bild... Ha en bra dag :)

http://www.dennism.se

2008-03-19 @ 10:03:11
URL: http://www.dennism.se
Postat av: Emilie

söt bild! Från happy feet eller?

2008-03-19 @ 16:27:01
URL: http://emilieljungqvist.blogg.se
Postat av: Anna

Haha, vet hur det är.. jag är också jättenervös inför intervjuer, även fast de går bra. Men hoppas det gick bra för dig då! :)

2008-03-19 @ 16:31:51
URL: http://henriksson.blogg.se
Postat av: Jennifer

Hatar snö.. iallafall just nu. Har du redan fått påsklov?

2008-03-19 @ 16:48:55
URL: http://jennnifers.blogg.se
Postat av: Lexie

sööt bild :)

2008-03-20 @ 01:06:23
URL: http://musicofc.blogg.se
Postat av: rebecka

nauw, den pingvinen är så sööt : )

2008-03-20 @ 14:44:05
URL: http://heartbeatforever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0