Hejsan svejsan

Då var vi hemma från sjukhuset, eller det var väl för nån timma sedan. Men har precis ätit en typ kyckling sallad med rostade mackor, hihi mums. Det gick bra på sjukhuset, hon var nog ganska pigg när vi kom men blev lite segare med tiden. Hade en sån där lagom fin fläskläpp, men det kommer försvinna. Lilla tulan, skitjobbigt måste det vara men men, hon har verkligen en ängel som vakar över henne!

Nu ska jag klippa Nicki, hon har sånt där lååångt fint blont hår som jag nu ska klippa AV! haha närå, tänkte bara klippa upp det lite, så att det blir lite mer liv i det liksom. Tar en före och efter bild. Imorrn är jag ledig, eller ah från skolan iallafall. Har lite grejer jag måste fixa, typ som att dra till tandläkaren sedan ska jag faktist på en intervjuv, men berättar mer om det sen!

BRB, kramis<3

Kommentarer
Postat av: Chardonnay

Vad bra =)är du frisör?:)

2008-03-18 @ 20:51:30
URL: http://www.metrobloggen.se/Chardonnay
Postat av: Manda

Hej vad tyckte du om kvällens gossip girl avsnitt?

2008-03-18 @ 21:25:32
URL: http://gossipgirl93.blogg.se
Postat av: roda

Men du hoppas allt var bra
hur var gossip girl?

du snälla kolla&Komentera min bloggg, ;D tack&hej

2008-03-18 @ 21:31:07
URL: http://dreambutreal
Postat av: Lexie

gott med rostade mackor :D

2008-03-18 @ 21:31:37
URL: http://musicofc.blogg.se
Postat av: Junitjej

Snart är det påsk. Jag vill passa på att redan nu önska dig en GLAD PÅSK! ♥

2008-03-18 @ 22:11:20
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: izabelle

Lycka till med klippandet ;)

2008-03-18 @ 22:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0