Känner att jag ligger efter..

haha, go morron...eller kanske god dag för alla er andra som var uppe tidigt imorse. Själv vaknade jag vid tio hemma hos älsklingen. De hade redan åkt iväg till jobbet, så jag gick bara upp, klädde på mig och åkte hem. Mår inte sådär helt bra idag, lite snuvig och i huvudet. Förväntade mig ett tomt hus men där hade jag fel. Mimmi och Nicki är hemma, plus att Tomas är hemma...alla är typ småsjuka...nån skit som smittar? jaja!

Eftersom jag har haft sådär lagom mycket att göra känner jag att jag låg efter lite med lite nyheter eller vad man nu vill kalla det.
Det är nämligen så att i måndags tog mamma det stora beslutet och sålde huset. HELT SJUKT! FIck världens förlust, men nu har det släppt lite. Först ville vi inte sälja det till just de här killarna för att de la för lågt bud, men efter olika uträkningar så kom vi fram till att vi inte skulle tjäna på att inte sälja det nu och fortsätta renovera köket + badrummet. I tisdags var de och skrev på papper och allt dånt skit, så den 15 maj måste vi vara ute ur huset. Roligast av allt, eller ah..haha är att vi ännu inte hittat vart VI ska flytta! Så vi får ju se hur det kommer gå, haha inte kommer det bli att vi hamnar på gatan men ah kanske inte det perfekta heller.

Fick också hem ett brev häromdagen, fy fan vad jag garvade när jag öppnade det! Så jävla sjukt, kan inte fatta varför JAG får det. Jo jag fick hem typ "bindor" för män! Asså VA?!! ahahahha...

image676

Nån som kanske behöver lite bindor för män? Det sjuka är att detta är för killar som typ kissar på sig. Vanligtvis är det för äldre gubbar som inte kan hålla sig! Ajja, roligt bara...för jag har fan inte beställt det hära. Måste ha följt med när man blivit medlem eller nått på internet! MÅSTE börja läsa reglerna och vad som följer med...haha

Kommentarer
Postat av: Tu Madre

tack, han är 6 mån.

2008-03-17 @ 12:19:35
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se
Postat av: A

ahHAHAHAH fan va sjukt med bindor för män :P

Jag var i Sharm el sheikh :)

2008-03-17 @ 12:34:57
URL: http://aangelaa.blogg.se
Postat av: Elinor

Fan vad kul det lät! :) Hoppas att du hade det roligt.

2008-03-17 @ 12:43:59
URL: http://valfridsson.blogg.se
Postat av: Mina

Hahahaha, det var de sjukaste jag sett! Det måste vara det bästa man kan få hem i brevlådan, haha!

2008-03-17 @ 17:26:04
URL: http://fagerfjolla.blogg.se
Postat av: Sara

Hahaha, vafan!?

2008-03-18 @ 10:19:16
URL: http://berlan.blogg.se
Postat av: antonia

haha det e väl för gamla gubba rsom kissar på sig :P

2008-03-18 @ 10:25:21
URL: http://xpresscoco.blogg.se
Postat av: sussi

men vad kul :) Du får använda dom som trasa eller nått :P

2008-03-18 @ 15:22:50
URL: http://sussisfoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0