Ny vecka

Hallelåja, då var det ny vecka... men snart blir det ju helg igen. Tänkte faktist på det imorse, fan vad tiden går fort asssså. Inte långt kvar tills vi åker till Egypten =) appropå det duktig som jag var hämtade jag ett sånt där papper, alltså ledighetsansökan idag. Stolt som jag är att jag gick på lektionen klockan nio imorse istället för att börja halv elva.. men men. Hade idrott nu i slutet av dagen, handboll spelade vi. Fy fan vad jag är kass på bollsporter..haha nån mer kanske? Asså jag gillar att sporta men samtidigt är jag så jävla lat av mig!
Va på sånt där halv dåligt humör imorse, känner att det kommer vissa dagar då man bara blir arg för minsta lilla ting, plus att det var grymt dålig stämning i klassen, alla bara klagade på varandra! haha

Tänkte laga lite middag nu, va ska ni äta till middag ikväll? kram sålänge

Kommentarer
Postat av: Tu Madre

Åh, vilken stilren design på bloggen :)

2008-03-10 @ 17:58:52
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se
Postat av: Bella

Verkligen jätte fin design du har Alex! :D

2008-03-10 @ 18:02:32
URL: http://BELLIIZ.blogg.se
Postat av: Tu Madre

Aha :D

2008-03-10 @ 18:09:18
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se
Postat av: Bella

svar; Tack, för dig med ju! ;)

2008-03-10 @ 18:45:24
URL: http://BELLIIZ.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0