Överrasknings Party

Hallojsan, idag är eller okej VAR det fredag. Har inte skrivit nått varken idag eller igår (på kvällen) då...
Har haft fullt upp att planera och fixa vårt lilla suprise party för älsklingen. Egentligen fyller han på söndag, alltså den 2 mars. Igår jobbade jag ju som sagt, så det kändes verkligen skönt att få vara ledig idag, trots att ja massa att göra. Imorse gick jag upp vid åtta tiden, och var inne på rådmansgatan vid tio tiden, äntligen fick jag gjort mina naglar idag, dem vart faktist skitbra. Gemfört med Nora, gjorde jag akryl och hon gele, hoppas mina håller bättre en hennes, för hennes har redan gått sönder.

Före:



Efter:

 

Så vart iallafall resultatet, är faktist jättenöjd. Det är skitsvårt att smsa och att skriva nu, känns helskumt...
När naglarna var klara, alltså runt kvart i två tiden drog jag in till stan och köpte min andra present till älsklingen, fick leta runt ett tag sen hittade jag det rätta. Och det fick bli ett par vita converse. Han har sagt att han önskar sig ett par sådana, så det kändes bra. Men har också en annan, lite mer personligare present som han kommer få på söndag.



Innan jag började dra mig hemåt köpte jag en SKITGO macka, som jag köpte inne på espresso house eller nått konstigt inne i gallerian. Det var en "Cream cheese bagel" med rödlök och körsbärs tomater. MUMS!
Jag åkte bara hem en snabbis, tog en dush och fixade mig sen åkte jag till högdalen och mötte mamsen. Vi handlade en massa skit, haha godis, dricka, ballonger, bullar...o.s.v
Det hela gick fan på 1000:- fast vi var ju ca 30 pers så det gick åt. Tyvärr togs inga kort, men ingen orkade väl, haha. Alla var så inne på självaste överraskningstillfället att vi glömde bort det. Men hela planen var så HIMLA PERFEKT!
Kanske svårt för er att förstå min förklaring nu, men självaste poängen var att Kevin bara skulle åka med sin mamma och hjälpa henne att lyfta några högtalare från en lokal i bandhagen för att hon skulle ha ett GIG. Så jag stod utanför med nyckeln när de kom, allt är släkt, dörren är låst så den fick jag låsa upp. Alla jackor är gömda, sen när han öppnar dörren skriker alla SUPRISE. Haha, fy fan vad rädd han blev...han bara flög bakåt av all kraft, haha så jävla kul. Alla började bara garva, asså fatta om vi fått en bild exakt på hans ansikte när vi skrek de där...

Jaja, vi åt tårta, sjöng såklart, pratade lite smått & gott om hans uppväxt, hur galen den varit hihi. Skitkul kändes, det...och jag såg att han faktist vart glad, TROTS att han nekat och verkligen vägrat alla andra år. Han fick en massa fina presenter, ett par skitschysta datorhögtalare, pengar, godis, ett helt ansiktskit, sen coolast av allt tycker jag, var stjärnan han fick av sin pappa. Han har fått en egen stjärna döpt efter hans eget namn, COOLT! Fast han kommer få lite till på söndag, men det kan jag inte ej avslöja!

Nä nu börjar jag bli riktigt trött, fy faen.. Vi kom ganska nyligen hem, stannade nämligen hemma hos Jens typ två timmar. Imorrn ska jag jobba, orkar verkligen inte det...men det betyder att jag bara måste lägga mig nu.

Fick de här två, eller egentligen tre men har bara tagit hem två hittils, händerna! Skitgulliga tycker jag, dem är till för att hänga smycken på...kommer passa perfekt i mitt nya rum sen ;)

image265


Nu är det sovdags, GOD NIGHT!!!!!

Kommentarer
Postat av: nora

aa du fick dom fråm min mammas affär!! :D

2008-03-02 @ 19:01:22
Postat av: Lillz

hejsan , jag läser din blogg varje dag och din kompis noras , jag tycker verkligen om era blogg några av dom bästa keep up the good work! Jag ville fråga en grej också jag ska fixa mina naglar snart och jag vill veta vad du tycker är bäst gele eller akryl och hur länge håller gele och hur länge håller akryl för jag kan verkligen inte sånt skulle vara jätte snällt om du svara (: gärna till min blogg hehe .. pusshej

2008-04-10 @ 01:02:12
URL: http://liilliiss.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0