Back to reality

God morning, jag är redan uppe.. haha faktiskt fascinerad av mig själv. Vaknade på en gång och blev superpigg, inte direkt min stil. Magen kurrar ordentligt så ska ta något att äta, måste också hoppa in i duschen. 

Trots att det faktiskt är skönt att vara hemma igen, så känns det så himla tråkigt att gå tillbaka till skolan... lite halvtrist sådär plus att jag förmodligen ligger efter ganska rejält. Men men, som jag sa tidigare det är bara att ta i med hårdhandskarna! haha

För nu är det lite mer än ett halv år kvar tills jag tar studenten, vilket känns helt underbart! Så det är väl bara att "stå ut". 
Och jag menar, herregud dem har redan börjat sälja julkalendrar på ICA, så antar att vi börjar närma oss julen sakta men säkert, vilket jag tycker är mysigt om det kan komma snö på "riktigt" denna vinter, inte bara en massa jobbig slask och typ helt tomt ute på gatorna under jul. 

Bilderna från resan kommer nog att komma i perioder, men så fort jag får lite tid idag eller garanterat imorrn kommer jag ladda upp bilderna my friends. Hihi ha en bra dag, kramis humlan<3



Me & Savannah <3


Kommentarer
Postat av: Josse

Fin bild :)

2008-11-10 @ 16:17:34
URL: http://josefinmork.blogg.se/
Postat av: hoho

men kan du ladda upp bilderna ngn gång då

2008-11-11 @ 19:39:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0