Friday

Hello, då var det äntligen helg. Kommer säkert säga det här flera flera gånger nu fram till jul, men herregud vad tiden går fort. Det har redan gått två hela veckor sedan vi kom hem från USA, vilket känns overkligt. För om man kollar tillbaka på dessa två veckor kan jag knappt minnas vad jag gjort?! Haha guldfisk minne, nä men ärlig talat. Snart är det ju dags att börja handla julklappar, guuud det är sååå mysigt! Älskar julen, klapparna, maten och hela stämningen är helt underbar. Sålänge det snöar på julafton är jag nöjd. 

Igår var jag så sjukt trött, haha som vanligt så hann inte ladda upp mer bilder. Men det kanske blir senare idag eller imorrn eller nått, OM NI VILL se de såklart? Annars skiter jag i det. För det tar en massa tid, och om ingen är intresserad är det slöseri på tid.

Helgens planer är inga för tillfället, eller jo på söndag ska jag jobba och sedan träffa min far. Och det var länge sen kan jag lova. Kanske ska ut och käka eller nått, får se vad vi hittar på. Men det ser jag fram emot. Ikväll kanske det blir utgång, usch vad det låter löjligt! Haha, men nått skoj tänker jag göra iallafall. 

Nu är det dags för frulle, magen kurrar ordentligt. Efter nio har jag en kund i skolan, eller ja Sussi en nära vän till min mamma & mig. Ska klippa och färga. Sen efter lunch vet jag inte vad jag ska göra.

Ha en rolig dag nu :D kramis humlan<3


bild tagen av norisen innan jag drog till Usa. lite cool sådär med regndropparna, eller vad säger ni?! :D haha




Kommentarer
Postat av: joo

sätt upp bilderna !!!!!!

2008-11-21 @ 10:50:26
Postat av: Anonym

jo visa bilderna från usa det är jätteroligt

2008-11-21 @ 11:20:16
Postat av: Sussi

Så klart vi vill se!!



Nu!!



Tack för ett jätte bra jobb med håret, blev suuuuper nöjd...



Glada kunder kommer alltid tillbaka. :)

2008-11-21 @ 13:49:27
Postat av: Natalie

jo visa bilderna:)

2008-11-21 @ 18:18:33
Postat av: Bea

jag vill se :D

när kommer mimmi och din mamma hem? kram

2008-11-22 @ 00:57:55
URL: http://beaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0