Nu orkar jag inte mer...

(långt inlägg, men kanske värt att läsa det ändå?!)

hejsan, då var det fredag IGEN. Som vanligt går tiden fort som satan, och gud jag känner att jag inte skött skolan denna vecka. Ärlig talat så vill jag men orkar liksom inte, känner mig som en dålig person, borde jag det? Oh usch det är inge roligt längre. Har tappat lusten helt och hållet, finns ingen direkt anledning utan det är massa småsaker som bara suger musten ur mig. Vet inte riktigt vad jag ska säga, vet inte heller vad som går och inte går att skriva i bloggen... Det är ju mest en plats för mig att skriva av mig på, men märker hur fler och fler personer börjar läsa den. Så får nog tänka på vad jag säger ibland.

Det finns ett par saker som jag stör mig otroligt mycket på nu. Hur ska en vän vara, tycker ni? Enligt mig ska vännen framförallt alltid vara ärlig mot dig, tala sanning oavsett vad. Finna där för dig i alla lägen(om inget annat står i vägen). Man ska kunna tala om en sak för vännen utan att den blir arg, eller ja arg får den såklart bli om du gjort något elakt men ändå ha lite överseende eftersom vi nu pratar om din bästa vän. Det finns sååå mycket saker jag tycker en vän ska göra, nu beror de självklart också vilken typ av vän man är. 

Men nu är min fråga, vad fan är de för vän som går bakom änns rygg, inte bara en gång utan flera gånger. Fattar personen i fråga inte riktigt grejen eller vad fan är det frågan om. Ska man ta skiten och bara leva vidare som inge hänt eller ska man slå händerna i bordet och visa vart skåpet ska stå?!

Jag vet ärlig talat inte längre själv vad jag tycker. Det här är bara saker jag tänkt på, som jag är osäker på och inte riktigt vet hur man ska hantera. Eller om det finns en person som man gillar och den andra vet om det, men ändå så gör den personen saker mot dig som är helt oacceptabelt. Så himla elakt och egoistiskt att man gör den andra personen ledsen, gång på gång på gång. Va fan ska man göra för att personen ska fatta? Ska man behöva råka ut för en jävla olycka eller vad fan är det frågan om. 

Äh usch, massa jobbiga funderingar som jag har. Säger inte att detta är vad jag känner, utan saker som jag ser där ute i världen och bara tappar hakan åt. Saker som bara blir sämre och sämre, och ingen som gör något åt saken. Jag är ärlig talat så sjukt trött på det. Och snart orkar jag inte heller mer, utan vill bara härifrån, slippa att se hur alla bara faller i sin skit!

Nä idag är det fredag och Nora fyller år idag, så ikväll blir det maskerad hemma hos henne. Hoppas på en lyckad kväll. Hade salong imorse, skulle klippa en dam vid namnet Bettan, men hon dök aldrig upp. Så fixade lite grejer med företaget och nu är jag här. Vet inte riktigt vad jag ska göra, har inte heller någon mobil. Kanske åker tillbaka till skolan, möter nora eller nått. Sedan är det hem till henne, fixa och ordna inför kvällen. Måste in till stan en snabbis en sista gång och se om jag hittar nått bra till min halvfärdiga kostym.

Förlåt om det blev ett långt och kanske tråkigt inlägg, men måste få skriva av mig ibland. Vet inte annars vem jag ska prata med... Hoppas ni alla får en trevlig fredagkväll, kanske bloggar nått mer senare ikväll!

PUSS&KRAM<3




Kommentarer
Postat av: Sussi

Gumman, de där lät jobbigt...

Näe, inte ska man väl behöva ta skit av en såkallad "vän" , skitsnack å sånt är nåt man växer ifrån.

Finns så mycket människor som gottar sig i andras problem och förfall, men de är då man märker vart ens riktiga vänner finns, tro mig.

Ta inte skit, utan släpp den personen för gott, de är mitt råd, de är den personen som är en förlorare.



Hoppas du får kul ikväll.



Ps. Ge inte upp skolan nu när du är så nära, kämpa!! ds

2008-11-28 @ 14:06:17
Postat av: Anonym

Kan hålla med Sussi litegranna faktist. Men är du säker på att du inte har gjort något som han/hon kan råka ta illa upp? Bästa lösningen är oftast, att man träffar personen och sätter sig lugnt och pratar. Om inte personen klarar av de, då är de lika bra att bara ta personen på avstånd. Man vill komma till en bra punkt, så försök att prata lugnt med den personen. Om du redan har gjort de och han beter sig som en dåre, då är de lika bra att som sagt. Ta avstånd.



Lycka till tjejen !

2008-11-28 @ 17:12:05
Postat av: Anonym

Det finns saker som inte är menade att vara.. en vän som nu håller på med ens förra kille eller vad de handlar om är inte acceptabelt.. Då är vännen inte längre en vän. har gråtit många gånger för sånt här... men jag har lärt mig..



what doesent kill you makes you stronger

2008-11-28 @ 19:11:14
Postat av: Bara ngn

Det finns saker som inte är menade att vara.. en vän som nu håller på med ens förra kille eller vad de handlar om är inte acceptabelt.. Då är vännen inte längre en vän. har gråtit många gånger för sånt här... men jag har lärt mig..



what doesent kill you makes you stronger

2008-11-28 @ 19:11:31
Postat av: vanessa F

tjs kan du ringa mig

2008-11-29 @ 05:28:53
Postat av: Värmen

Det finns ärliga vänner och sen finns det vänner. Det senare är av typen man hänger med på fredagar och har jättekul med, men man aldrig kan förlita sina hemligheter och tankar för. Vissa människor är av första typen och de flesta av den andra.

2008-11-29 @ 16:15:12
Postat av: Julia

Tack :)

Neee, de skulle ja nog inte säga att ja är men :D gör lit såna jobb ibland för att ja tycker de e roligt ;)



Jaaa, dom är underbara!

2008-11-30 @ 09:08:43
URL: http://juvlijja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0