Nya älsklingar

Hallojsan bloggen, hur mår ni idag? själv har jag fortfarande huvudvärk från igår... skitjobbigt när den vägrar försvinna! Men men hoppas på att lite sömn botar det. Idag var jag i skolan typ helt i onödan! Eftersom jag inte har någon mobil, hmm det kanske ni inte visste. Men den är iallafall spärrad för att jag inte betalat den skyhöga räkningen. Och kommer inte kunna betala allt nu på ett tag så måste nog ta och skaffa mig en kontantkort sålänge, får se hur det blir med det. Men iallafall för att återgå till varför jag gick till skolan i onödan. Därför att eftersom jag inte hade nån mobil, fick jag inte tag på nån i min klass och hittade därför inte till rätt klassrum. Har varit väldigt snurrig på sistonde, lite efterbliven sådär! haha men ska försöka kvickna till lite och få mer kontroll på sakerna.

Var i skolan fram till lunch och drog sedan hem, har därefter bara segat här hemma hela dagen. För mitt huvud dunkar rejält. Har precis ätit tacos, mums är riktigt mätt och belåten. 

Som ni säkert förstått vid detta läge så har jag handlat en del skor under vårt besök i NY och Florida. Så tänkte visa er mina nya älsklingar...

bruna, vita och gråa converse. Men dem kommer snart läggas undan till i vår. Vill inte förstöra dem!


sen ett par SUUUUPERSNYGGA högklackade, löööve them!




Sedan har jag köpt två par nya skor här i Sverige, faktiskt innan jag drog iväg till USA, beställde på nätet.



Sen ett par enkla svarta finskor, supersköna!




ME LIKE!




Kommentarer
Postat av: Sussi

Suuuuuuper snygga skor!!



Glömt mig : (

2008-11-19 @ 22:45:24
Postat av: Anonym

vart är uggsen köpta, från vilken affär alltså? :)

2008-11-24 @ 20:16:24
Postat av: alexandra

SVAR: uggsen är köpta från ELLOS! ;)

2008-11-24 @ 22:12:09
URL: http://huumlaan.blogg.se/
Postat av: alexandra

SVAR: uggsen är köpta från ELLOS! ;)

2008-11-24 @ 22:13:01
URL: http://huumlaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0