Äntligen funkar det...

Heello folks, då funkar äntligen internet. Har vart lite halv struligt, funkat ibland men då jättesegt o.s.v
Men nu funkar det jättebra! Flygresan gick bra, men fy satan vad lång den var. Vi reste i nästan 20 timmar tror jag... När vi kom fram hit till lägenheten var väl klockan runt tre på natten i sverige och här var den då bara runt nio tiden!
Var sjukt trötta så vi gick och la oss. Var uppe runt 8 nästa morgon, alltså i förrigår då. Käkade frukost och sedan gick vi ut och la oss på balkongen! Mamma och Mimmi var iväg hela dagen, så jag och Savannah hade lägenheten för oss själva.

Svårt att förklara hur underbart och skönt vi har det här i ord... men vädret är underbart. Lägenheten är suuuuperfin! Och vi bara njuter till 100% 
Började att skriva detta inlägg igår, men så crashade internet. Sjukt irriterande... Idag är det iallafall söndag och klockan är tolv här hos oss nu. Har precis käkat en mumsig frukost och ska snart ner på stranden. Igår var det tråkigt väder, molnigt... det kom tillochmed en kort liten skur. Så vi passade på att gå ner i vårt gym, haha så himla najs med gratis gym. Det tillhör hela vår byggnad. Inte värsta topnotch nu då. Men springband, lite vikter, cykel o.s.v Helt okej faktiskt.

I fredags blev vi upphämtade av Savannahs två killkompisar sen förr, åkte till en restaurang/bar där de åt. Vi drog sedan vidare till en biljardhall lite längre bort. Grejen är att det är väldigt långt överallt, man har det svårt att ta sig om man inte har bil. Och kan lova er att det inte är sådär jättekul att gå ute på kvällarna. I vårt område, Clearwater är det iochförsig väldigt fint och så. Men vi är nu i USA. 

Igår var det lördag, då träffade vi några andra vänner till Savannah, sjukt roliga människor. Dem plockade självklart upp oss i deras megabil och drog sedan till en stad som heter Ebor City. Först plockade vi upp en annan snubbe, polare till dem som hängde på. Asså.... jag vet inte HUR jag ska förklara. Det är nog OMÖJLIGT!

Asså för att ge er så mycket verklighet som möjligt, denna stad är som på filmer. Vissa gator är rejäla getton, bara massa mörkhyade folk. Fattigt, galler för fönstrerna, poliser överallt. Tjocka brudar i knappt några kläder alls. Asså ah jag vet seriöst inte hur jag ska förklara. Jag tappade rent ut sagt hakan. Önska att jag kunde fota allt jag såg, haha men det är nog sådär halvt respektlöst. 

Men vi ska dit på torsdag och festa, det är väl typ "feststaden" eller nått sånt. En lååång gata med bara massa klubbar, restauranger haha vi råkade tillochmed gå in i en sexshop utan att veta om det. En vit tjej moonade sitt ärsle ur en taxi... haha vi stötte på en rad sjuka människor. Men vi hade sjuuukt kul. 

Runt halvfyra tiden åkte vi till en restaurang kallad Perkins, där de har massa amerikansk mat. Såsom pannkakor, french toast.. ah o.s.v Så där käkade vi får "nattmat". De skjutsade sedan hem oss, och vi somnade väl vid kvart över fyra imorse.

Så nu har ni fått höra lite hur vi haft dem här 3 dagarna, kommer försöka blogga så fort internet känner att de vill funka. Redan nu ser jag hur den bråkar. Hoppas verkligen det går att publicera detta nu. Har tagit en del bilder..men fler kommer. Men kommer försöka ladda upp bilder senare idag, för nu står mamma och ropar på att vi måste ner till stranden.

CYA<3









Kommentarer
Postat av: Sussi

Jaha, de där lät ju intressant.... hm hoppas du är rädd om dig :)



Hälsa gänget, kram Sussi

2008-10-19 @ 19:04:38
Postat av: Sofie

Gud vad kul med Usa :)

Mer bilder!

2008-10-19 @ 22:59:26
Postat av: mie

Är du sugen på en ny bloggdesign? Kolla in här: http://memie.blogg.se/2008/october/budgivning-pa-design.html

2008-10-19 @ 23:38:37
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0