Halloj Änna!

Tjena, Emmalajsa som skriver. 
Idag är nämligen jag gästbloggare här på Humlans blogg. Just nu står jag här med handuksturban på huvudet och ser på när Humlan städar och möblerar om. Hon klagar på att hon för stort rum. Jo, vissa har det bra:) 

Själv ska jag krypa till sängs, eftersom klockan ringde kl 4:30 i morse. Jag flög nämligen från Skåne (Kristianstad) där min kära familj bor. 

Så vem är jag? Jo, jag är Emmalisa (i bloggen även kallad Lisa/Lisen). Jag har bott i Stockholm i snart 1 år och pluggar på Rytmus musikgymnasium där jag går en inriktning som heter Singer/Songwriter. Just nu bor jag hemma hos Humlan, så ni lär få höra mer om mig. Ni blir inte av med mig så lätt. 


Ha det gött

Här är jag...


Pusshejs och godnatt

Kommentarer
Postat av: iman

hihi, va gulligt :)

2009-05-04 @ 19:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0