24.12.09


Heeeej, nu är vi uppe på landet, alla som ska vara här är här nu och snart är det dags för Kalle Anka, nått som jag ärlig talat är väldigt trött på men för tradition skull tittar på... Vi kom iväg strax innan tio imorse, och kom hit på 1,5 timme, vilket var bra, knappt några bilar ute alls vilket var skönt. Mormor, moster och mor står nu i köket och förbereder jul lunchen/middagen.  Men först Kalle klockan 15:00!!!!
Det blev lite klappar iallafall, så lite julmys har vi trots allt. Kallt som satan är det också, men inte lika mycket snö som hemma i Stockholm faktiskt. Både jag och Mimmi kommer sova med moster i vår nybyggda stuga här på mormors tomt, då det är alldeles för kallt i vårt hus, som ligger på trädgården brevid mormors. Mamma och Tompa sover dock där borta då dem har vedspis i sitt sovrum och verkar gilla det!

Men nu ska jag återgå och mysa med släkten, ha en underbar julafton alla fina vänner & läsare!
GOD JUL! <3

Kommentarer
Postat av: jasmin yilmaz

shit vilken fin blogg!! =O

2009-12-25 @ 21:22:51
URL: http://kattmat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0