Jetlag


God morgon eller ja god dag rättare sagt. Kan inte fatta att jag sov till klockan tvåååå! Och är fortfarande helt trött i kroppen, snacka om att den här jetlagen har tagit hårt på mig, skitjobbigt. Har inte orkat blogga nått heller, bara segat hemma i stort sätt.

Känns otroligt skönt att få vara hemma, sova i sin egna säng och träffa alla underbara vänner. Men kallt som satan är det, inte dödligt kallt men saknar värmen i LA nu faktiskt. Men otroligt mysigt att det snöar nu, gör det hela mycket med juligt. Har ännu inte fått träffa min kära mamma än då hon är nere i Danmark för att hantera lite saker, så förhoppningsvis kommer hon hem om 2-3 dagar, saknar henne sjuuukt mkt.

Har inte träffat så många än, förutom Nora & Mimmi såklart som kom hela vägen ut till arlanda för att hämta mig i fredags, vilken lycka! Föll några tårar tillochmed, guud så jag saknat er alltså! Båda papporna har jag också hunnit träffa, sedan en massa fina tjejer i fredags såklart när vi drog ut. Men har en hel lååång lista kvar på personer jag måste träffa innan jag drar igen och det snart alltså.

Igår var det 3:e advent och även Lucia, dock såg jag inget lucia tåg då jag sov till elva men som tur är har lillasyster lucia på fredag då hon även har sin julavslutning, så ett litet fint luciatåg får jag se denna jul. Känns så konstigt att det är jul om 10 dagar, finns ingen julkänsla riktigt om jag ska vara ärlig.. som förr om åren liksom! Visst vi har två ljusstakar uppställda i varsitt fönster men inget mer än så, och julklappar har jag inte änns tänkt på, har nog aldrig varit såhär pank strax innan jul förr, så vet inte hur detta ska gå till men men..

Nu kurrar magen så tänkte ta något att äta, sedan hoppa in i duschen. Sedan tar jag mig ut på stan, med hopp om att träffa lite fina vänner. Får se vem de blir idag hihi.. Kram på er sålänge, ska försöka uppdatera oftare! <3

Kommentarer
Postat av: sussi

Hoppas du dyker upp imorrn, saknar f..n di juuu...

Har en hel del saker du kan göra...

2009-12-14 @ 20:19:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0