Dagen före dopparedagen


God morgon vänner, dagen för dopparedagen, alltså julafton! Kan knappt fatta det själv. Tiden går så otroligt fort, kan ni förstå att jag nästan vart hemma i två hela veckor redan?!?! Det kan inte jag iallafall.. Men men nu är det snart dags, sätta sig ner framför Kalle Anka med hela familjen och en del av släkten, äta llite god julmat, öppna de få och små klappar som vi inhandlat och bara mysa...

Har bestämt mig för att åka upp på landet iallafall, eftersom jag bara har ett syskon här och hon åker upp på landet känner jag att det är där jag ska vara. Vad som än händer ska barnen alltid hålla ihop, tills man skaffar egen familj o.s.v då men nu i denna ålder iallafall, min åsikt! Dock åker jag inte med dem upp idag, för dem åker om 2-3 timmar. Utan jag skall jobba med Nora i eftermiddag på Coktail och därefter åker jag hem till Sussi (min moster), där jag sover och sedan åker med till landet tidigt imorrn bitti... Så det ser jag fram emot! Stannar nog bara till juldagen eftersom de andra stannar tills på söndag vilket jag inte kommer klara av, haha statstjej som jag är!

Nu ska jag iallafall ringa lite viktiga samtal, sedan få i mig lite frulle. Bär såklart sedan av in till stan, eller kanske bara nöjer mig med Ringen i skanstull för lite julklapps handling, men de blir nog det sista för i år..

Ha en bra dag, bloggar nog lite senare idag. <3

Kommentarer
Postat av: andriana den allsmäktige

jag älskar din blogg!

2009-12-23 @ 09:39:22
URL: http://andrianas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0