December´09



Kolla vilka småååå läppar, sötnose! hihi


Chipchop, då var det december månad och vi har 20 grader ute. Haha kan inte sluta att skratta lite för mig själv, känns ju helt overkligt att det bara är 24 dagar kvar tills julafton.. Men men nu är jag ju i LA och här är det alltid denna värme, bara att vänja sig vid det.

Har precis tagit en lång och skön dusch, och nu sitter jag här brevid Logan och äter frukost. Kan inte sluta kolla på hans små läppar när han äter, dem putar så mkt, så himla gullig! Han har sylt över hela ansiktet tillochmed lite i håret, haha han är bara föööör söt alltså!

Nu är det faktiskt bara 10 dagar kvar, haha mycket tjat om det.. men det är ju bara ett tecken på att jag saknar er där hemma och längtar massor till att få träffa er alla. <3

Ska snart iväg och storhandla, så måste klä på lillskiten och även mig själv nu. Så försöker jag blogga senare idag, försöker uppdatera så mkt jag kan.

LOVE FRIENDS!!!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0