Knäck & Lussebak


Tjenixen alla nattugglor, gud ja måste ju vara en av de sämsta bloggerskorna någonsin haha. Nej men gång på gång lovar jag att uppdatera med diverse, men inte fasiken blir det av..

Jaja, idag har jag sovit ut precis som alla andra dagar, städat hela lägenheten, gjort klart tvätten som påbörjades igår och julbakat nu under kvällen. Noris kom hit efter jobbet och även mumsan joinade oss. Vi bakade knäck & lussebullar... låter bilderna tala för sig själv faktiskt.. haha!

 

Våra fina lussebullar.....

SAAAAJK, dem blev brända! Såå typiskt, hatar att ha gas spis.

Hahaha, kan inge annat än att skratta år det. Trots att de är lite deppigt då större delen av alla våra bullar blev brända, men hade jag verkligen förväntat mig nått annat, jag menar det var jag, Nora och Mimmi som bakade! Knäcken blev iallafall goda..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0