12 Feb.

God morning folks, hoppas ni fått in er sömn denna natt! Själv gick jag och la mig redan halv nio, japp..kan ni fatta? Haha kan nog själv inte göra det, men orkade bara inte stanna uppe. Däremot kunde jag såklart inte somna direkt, eller för att vara ärlig tog det nästan tre timmar.. kollade lite gamla avsnitt från OTH, prata i telefon och sen vid elva tiden somnade jag. Känner att jag verkligen måste komma i säng tidigare då jag brukar bli sådär sjukt trött på dagarna, vilket gör att min prestation när det gäller skolarbete blir mycket sämre, och det vill vi ju inte. 

Idag har vi en lång dag i skolan, 9-16 men ser fram emot den då det i princip är det ända "riktiga" skoldag vi har varje vecka. Slutar nästan vid lunch varje dag, plus att jag är ledig varannan måndag och praktik tisdagar, ganska najs om ni frågar mig. 

Nej nu är det dags att klä på sig, sedan göra en mumsig morgonsmootie, får se vad det blir för frukter idag.
Det är fullspäckat schema idag, efter skolan ska jag in till skanstull och lämna in vår dator, sedan hem, sedan till en kollega på jobbet för att färga hennes hår ikväll. 

Så hinner antagligen inte blogga förrän ikväll, men vi ses då! KRAMIS<3


Bjuder på en bild från vår tripp till NY, uppe i Rockefeller center, SJUK UTSIKT!
(om ni kollar bakom oss ser ni också Empire state building)

Kommentarer
Postat av: Marty

Det förstår jag! :) Jag är på en salong hemma i Kinna som heter Salong Här, en mysig salong med bara tre frisörer. Perfekt för mig! Haha, har ni mycket i skolan och så nu? Antar att ni också är inne i F-kursen?



Kram

2009-02-12 @ 13:02:15
URL: http://trubbnos.blogg.se/
Postat av: alice

nya designen blev ju skitfin :)<3

2009-02-12 @ 13:52:07
URL: http://ttegebro.devote.se
Postat av: ylva

haha, ja det är ju värt ett försök iaf ;) aa, det stämmer hon har varit otrogen, men det var längesen, men nu pratas det om att hon dejtat kanye west, drama kan man ju lugnt säga! haha



haft en bra dag? :)

2009-02-12 @ 15:53:48
URL: http://cync.blogg.se/
Postat av: ylva

haha, oj inte tänkt på att det blivit mycket sådana bilder. kan väl säga att jag tycker naket är väldigt coolt, även om det kanske är fel ord! men är ingen konstig tjej som gillar massa naket, haha, så du får inte få fel bild av mig!



hoppas din kväll fortsätter bra!

2009-02-12 @ 18:52:11
URL: http://cync.blogg.se/
Postat av: Fia

Fin blogg du har:)



Ååå vad härligt med NY. Jag vill också dit:)

2009-02-17 @ 16:49:18
URL: http://dagarmedfia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0