Gesällen - Teoriprov


Tjeenahopp, med mat i magen och ett fler par timmar sömn under denna sega söndag sitter jag faktiskt och pluggar. Har gjort det snart i två timmar, känner också redan att jag börjar få lite kläm på det hela nu. Har suttit och gjort 55 instuderingsfrågor på vår skolsida, där fick jag 54/55, så det är ju garanterat godkänt. 

Har inte pluggat så mycket på detta innan då jag hade bestämt mig för att inte ta gesällen, vilket jag fortfarande inte ska. Men just teoriprovet ingår i våran kurs, så det är alltså OBLIGATORISKT. Har väl vetat det flera månader tillbaka, men inte tänkt på att plugga då, men i torsdag blev jag påmind och tog med mig massa papper hem från skolan. Så nu känner jag mig duktig, speciellt när jag nu efter att ha pluggat faktiskt fräschat upp minnet  ganska bra och kanske lyckas bra på provet. Gemför då mer hur jag tänkte igår innan jag gjort istuderingsfrågorna då...för då var det helt kört tänkte jag..men nej nej!

Ska skumma igenom frågorna och mitt häfte en gång till... Sen blir det nog sängdags för mig, som jag sa tidigare är jag helt utbränd, haha helt otroligt trött. Förhoppningsvis kanske jag orkar upp lite tidigare imorrn också.

Noris är här, ligger ute i vardagsrum o kollar barnprogram med Mimmi, som vanligt!! haha... Sorry för dålig uppdatering denna helg, men lovar att veckan kommer bli bättre!

Kramis på er kära läsare<3



Kommentarer
Postat av: Eva

Lycka till med provet, hoppas de går bra ! ps. kul blogg ds.

2009-02-10 @ 12:50:25
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2871
Postat av: Eva

hej hej

varsågod =) =) jag har ett par hemma, inte med de mönstret, kommer vara så himla snyggt nu till våren !

2009-02-10 @ 13:54:27
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2871
Postat av: Therese

Hej.. man skulle kunna tro att du är Blondinbellas lillasyster? Ni är så lika. Hittade din blogg via Kenza och fastnade efter några inlägg. Du har en mkt intressant blogg. Kram Therese

2009-02-10 @ 22:25:51
URL: http://lemonwings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0