Iám back


Tjaba, då var  vi hemma igen. Eller ja kom ju hem igår men var så sjuuuuk trött, kom hem, käkade lite sen somnade jag på direkten. Klockan vara bara strax efter nio..men de var superskönt att få sova i lugn och ro HELA natten. Haha

Vi hade sjukt kul på kryssningen och det var så himla mycket folk/ungdomar! Men det gick fort, nästan lite för fort. Hade varit najs med en 48 timmars kryssning då, eftersom man efter första kvällen lärt känna så många nya, men ändå försent liksom.

Det blev inte mkt sömn för mig asså, förutom att vi "kom ut" rätt sent eftersom vi fixade oss på båten så gick klockan asfort och plötsligt var den liksom halv fyra på morgonen. Men kom väl i säng runt halv sju någon gång, men ute i korridoren var det ju full rulle hela tiden, och inte vart det tyst liksom. Så sov väl 45 min, sen vakna jag igen.. och så fortsatte det fram till ett halv två och då gick vi upp...

Strosade bara runt på båten, sega som fan...handla lite i tax free, lyssna på coola dansbanden sen var det dags att kliva av runt sex stuket. Tog bussen till slussen och sen tuben hem. 

Laddar batteriet i kameran, men bilder kommer upp lite senare. Vart nog inte sådär jättemånga faktiskt men ett par iallafall!

kram sålänge =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0