Hate the weather!

Tuuuursdag my friends! Excusamoooa för dålig uppdatering, men lusten för att blogga just nu ligger icke på topp! Har försökt under både gårdagen och idag att ladda upp bilder, men nej nej de funkar inte..eller JO det gör det ibland, plus att det typ tar hundra år. Förutom det är vädret bajs just nu... hatar slask och hatar kyla. Vill inge helldre än att åka utomlands nu. Om man ändå hade pengar...?!?!?! 

Idag har jag varit i skolan hela dagen, hade först brud imorse (ännu ett nytt projektarbete). Lunch och sedan kundpass i kursen Mode&Trender. Mamsi kom till skolan och ja färga plus klippte. Det blev superbra och jag kände mig nöjd, vilket mamma också gjorde. Efter plugget drog jag, mamsi, mimmi och jessie in till söder för att kolla upp lite småsaker... hemligt! Det kommer snart, orkar inte förklara nu. Plus att det bara är en idé hittils, mest snack som sak. Roligare att berätta om det när vi fått de bekräftat!

Vädret gjorde mig seg och limmades fast vid TV:n princip de första jag gjorde när ja kom hem. Har legat där sedan dess, kollat på program efter program! Fast först sov jag typ 1-2 timmar...haha sååå skönt!
Såg filmen "Little black book" som gick på trean... en jättebra film, orättvis i mitten av filmen, men slutar helt underbart! 


verkligen rekommenderad girlmovie!

Imorrn är det svenska B som gäller kvart i nio. Sedan kommer våran härliga håltimma(r)... Och har sedan vårt projekt vid halv två sen igen, alltså mitt & jessies företag. Ska bli suuuperkul! 

Fredagkvällen kommer att bli en lugn sådan, nått mysigt hoppas jag på. Lite tjejkväll med Lisa och fler kanske. Får se vad vi hittar på, bio, middag, bowling...? Ah nått skoj blir det. 

Helgen är fullspäckad, men återkommer med mer info imorrn! Time för be, nighty<3


Kommentarer
Postat av: maaalin

Åh, vad roligt att höra :D Jag blir så glad.

Om du vill beställa en design, så läs detta inlägg: http://bloggdesignbymalin.blogg.se/2008/november/vill-du-fa-en-personlig-bloggdesign.html



:)

2009-01-23 @ 02:28:30
URL: http://bloggdesignbymalin.blogg.se/
Postat av: Riina

borde kange kolla på filmen,snygg blogg

2009-01-23 @ 16:55:13
URL: http://riinas.blogg.se/riina
Postat av: Patricia

Filmen är verkligen sjukt bra! :)

2009-04-29 @ 13:49:15
URL: http://miss-sis.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0