Middag & Bowling ikväll

Hejsan hoppsan, hemma från skolan..slutade typ två men segade kvar lite plus att jag segade hem. Sitter just nu och hjälper lillasyster och lockar hennes kompis hår. De ska som många andra gå på Chris Brown ikväll. Kan tänka mig att det kommer vara kaos inne i globen denna kväll. Massa brudar och en hunk liksom...shit hur ska detta gå till?

Jaja, hoppas ni alla får en upplevelseväckande kväll där inne! Själv ska jag ut med några kära tjejkompisar, äta middag och sedan lutar det mot bowling. Exakt vart vi ska har vi inte riktigt bestämt oss för än..de återstår att se!

Fick en himla massa gjort idag med Jessie... jobbade med vårt företag och det börjar gå riktigt bra nu, vilket känns både kul och skönt. 

NYHET! Sedan har jag och norisen idag anmält oss hos Danscenter, där vi förhoppningsvis kommer börja att dansa varje måndag OM de nu fortfarande fanns plats vilket jag verkligen hoppas på. Ser fram emot det sjukt mycket och längtar redan till måndag. Vi kommer att börja kursen Hip Hop/Dancehall. 

Nu ska jag smaska ner mig en morot eller två och sedan göra mig iordning för kvällen. Ska försöka ta med kameran OM jag orkar. Kanske bloggar mer ikväll annars ses och hörs vi imorgon! kramis



Bjuder på den här från när vi var i NEW YORK! Oh vill tillbaka... :(


Kommentarer
Postat av: ac

Blev alldeles kär i din addidas dress, vart har du köpt den? :)

2009-01-24 @ 01:42:56
URL: http://accccc.blogg.se/
Postat av: Anonym

vart har du köpt dina skor?:)skit snygga

2009-02-01 @ 11:40:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0