Nu händer de grejer

Muuuultibegåvad...ja det fick jag precis höra att jag var. Himla gulligt sagt... haha! Lite segt med uppdateringen idag, mena tt ladda upp bilder verkar vara omöjligt för mig. Himlans tråkigt om ni frågar mig... vill liksom inte publicera inlägget förrän allt är inne, blir så halvdant liksom. Ska försöka kontakta blogg.se och fråga vad helsike det är som pågår alltså!

Slutade vid tolv idag, suuuperskönt. Lite småtråkigt att vara hemma bara, allt som behövdes göras gjorde jag igår och dagen innan den. Så åt lite glass o kollade tv när jag kom hem. Men sen fick jag ett litet ryck och tvingade hem min kära syster så fort hon bara kunde efter att ha slutat. Har nämligen gjort lösnaglar på henne idag... Det blev skitbra, har fotat för och efterbilder. Håller på och laddar upp dem nu, så kommer snart ut i ett eget inlägg.

Snart händer det också stora nya grejer i bloggen, men ni kommer definitivt märka det. Det har ju såklart med hela min design att göra, var så sjukt trött på den jag har...så snart kommer en ny. Hoppas ni gillar den med!

Snart är det dags för sängen känner jag, har en lång skoldag framför mig imorrn...så sömn behöver jag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0