Spadag

God kväll alla läsare, ni är rätt många där ute som besöker min blogg varje dag. Superkul tycker jag, men ännu gladare skulle jag bli om ni lämnade en lite kommentar där ni berättar om vem ni är och gärna berätta varför ni läser min blogg. Kanske ge mig tips, kan ta bra och dålig kritik. 

Idag var vi hemms hos en av mina 3 mostrar, Lena heter hon. Vi var där runt ett och fikade först lite. Sedan far vi igång med allt pyssel, jag slingade moster Lotta´s hår (hon hälsar på fran L.A), vi färgade varandras ögonbryn och fransar. De gjorde fotbad, gav varann massage, drack lite hemmagjord chaite och hade allmänt trevligt. Vid 6 tiden kom lite mer folk dit, såsom lillasyster + emma, pappa, morfar, kusinerna och ah hela tjocka släkten. Vi åt alla middag tillsammans och slutade kvällen med att fira Mimmimums eftersom hon nyligen fyllt år med fruktsallad. 

Ska bara ladda in bilderna på datorn, sen slänger jag in dem i bloggen, OM ni vill se of course! 



Kommentarer
Postat av: Mikaela Yourstone

Ja släng in lite bilder Alex, det är alltid kul ;D

2009-01-11 @ 00:03:44
URL: http://miikaelay.blogg.se/
Postat av: Petra

Hej

jag har varit inne några gånger och kikat i din blogg. Jag tycker du skriver om vardagliga och intressanta grejer, vilket jag tycker e roligt att läsa. Vidare älskar jag din design, och jag är själv mitt uppe i att fixa en ny design så min ser helt fuckt up ut. Tänkte höra hur du fixat din??..

Take Care /P

2009-01-12 @ 00:33:55
URL: http://gulcan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Välkommen till min blogg! Går nu sista terminen i gymnasiet, inriktning frisör. Jobbar extra som cafébiträde för tillfället. En dag i veckan ägnar jag åt att träna gymnastik och en dag åt dans. Jag har ett stort intresse inom hår & make-up, så det kan ni hitta mycket om. Men vardagligheter som skola, shopping, skitsnack och etc. kommer ni också kunna läsa om.

RSS 2.0